BEACH VOLLEY

Ενημέρωση απο Παπαδογούλα για αλλαγές κανονισμών

Ενημέρωση απο Παπαδογούλα για αλλαγές κανονισμών

Διαδικτυακή ενημέρωση απο τον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή beach Volley, Μπάμπη Παπαδογούλα, σχετικά με τις αλλαγές κανονισμών που έχουν αποφασισθεί τελευταία από την FIVB θα έχουν την ευκαιρία να έχουν οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley.

Ο Χαράλαμπος Παπαδογούλας έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων διαιτητών beach Volley στην Ευρώπη και σίγουα είναι ο ιδανικότερος να αναλύσει στους έλληνες αθλητές τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει σε επίπεδο κανονισμών.

Η παρουσίαση θα αφορά τις αλλαγές κανονισμών που έλαβαν χώρα από το 2019 στο άθλημα, και θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα zoom την Κυριακή 16/5/2021 ώρα 19.00.

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο συνεργάτης της Ε.Ο.ΠΕ. Γιάννης Τσιμπινός και όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν πρέπει να συνδεθούν στο παρακάτω link: ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ BEACH VOLLEY
https://us06web.zoom.us/j/86321176755

Οι αλλαγές αυτές θα εφαρμόζονται από φέτος στις επίσημες διοργανώσεις, ενώ τυχόν απορίες θα απαντηθούν και σε κάθε διοργάνωση από τον υπεύθυνο διαιτησίας που ορίζεται από την ΕΟΠΕ.