ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ενημερώθηκαν στην Χαλκίδα για το match fixing

Ενημερώθηκαν στην Χαλκίδα για το match fixing

Από το νεοφώτιστο Ηρακλή Χαλκίδας ξεκίνησε την Τρίτη 13 Σπετεμβρίου ο ΠΑ.ΣΑ.Π. τις ενημερωτικές συναντήσεις του με τους συλλόγους της Volleyleague στο πλαίσιο του προγράμματος #PROtectIntegrity για θέματα χειραγώγησης αποτελεσμάτων και #matchfixing.

Στόχος του Συνδέσμου, που θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τις επαφές του με όλες τις ομάδες πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος είναι να προστατεύσει το άθλημα κα τους πρωταγωνιστές του με σωστή και έγκυρη ενημέρωση, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος PROtect Integrity 2016 και της EU Athletes.

minoudis_kanellos

Επεξήγηση όρων, αναγνώριση απειλής, αντίσταση κατά του φαινομένου, τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων, συστήματα αναφοράς,νομοθεσία, εθισμός στο τζόγο, case studies, Κώδικας Δεοντολογίας (Code of Conduct), αποτέλεσαν απλά ένα μέρος του “μενού” της ωριαίας αυτής συνάντησης του κ. Μηνούδη, που σκοπό είχε να εκπαιδεύσει τους αθλητές για τους κινδύνους της σύγχρονης αυτής μάστιγας του αθληρισμού.

pasap_protect

Παράλληλα όμως με τις απορίες των αθλητών επί του match fixing ο διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π., Βασίλης Μηνούδης είχε την ευκαιρία να λύσει και διάφορες απορίες των αθλητών για το θέμα της αδειοδότησης. Στο τέλος της συνάντησης οι αθλητές της νεοφώτιστης ομάδας στη Volleyleague ανήρτησαν τον κώδικα δεοντολογίας στα αποδυτήρια.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. ευχαριστεί θερμά τον Ηρακλή Χαλκίδας και τον προπονητή του Σπύρο Γκολίτση, για τη φιλοξενία. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και συναντήσεις με άλλες ομάδες της Volleyleague.