ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ενημερώθηκαν στον Ολυμπιακό για το match fixing

Ενημερώθηκαν στον Ολυμπιακό για το match fixing

Με τους “ερυθρόλευκους’ ο ΠΑ.Σ.Α.Π. έχει πλέον ενημερώσει για το match fixing τις μισές ομάδες της Volleyleague και έχει ως στόχο σύντομα να ολοκληρώσει τις επαφές του και με τους αθλητές των υπόλοιπων σωματείων.

Η επίσημη ανακοίνωση του Συνδέσμου των αθλητών

“Ο Ολυμπιακός έγινε η 6η ομάδα (Ηρακλής Χαλκίδας, ΠΑΟΚ, ΑΠΣ Κύζικος Ν. Περάμου, Παναθηναϊκός, Παμβοχαϊκός) της Volleyleague που ενημερώθηκε από τον ΠΑ.ΣΑ.Π. στο πλαίσιο του προγράμματος “PROtect IIntegrity 2016” για θέματα χειραγώγησης αποτελεσμάτων και match fixing.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στο κλειστό του Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη” ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Συνδέσμου μας, Βασίλης Μηνούδης συνάντησε στο περιθώριο της προπόνησής τους τους “ερυθρόλευκους” προκειμένου να τους εκπαιδεύσει για τους κινδύνους της σύγχρονης αυτής μάστιγας του αθλητισμού, ενημερώνοντάς τους παράλληλα και για άλλα σχετικά θέματα όπως: Επεξήγηση όρων, αναγνώριση απειλής, αντίσταση κατά του φαινομένου, τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων, συστήματα αναφοράς, νομοθεσία, εθισμός στο τζόγο, case studies, Κώδικας Δεοντολογίας (Code of Conduct) κ.α.

agamez_osfp

Παράλληλα με τις απαντήσεις τους στις εύλογες απορίες των αθλητών με το match fixing, ο κ. Μηνούδης αφιέρωσε αρκετό χρόνο από τη συνάντηση στο θέμα της αδειόδότησης. Στο τέλος της συνάντησης που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, οι αθλητές του Ολυμπιακού ανάρτησαν τον κώδικα δεοντολογίας στα αποδυτήρια και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον εκπρόσωπο του ΠΑ.Σ.Α.Π.

Στόχος του Συνδέσμου μας, που θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τις επαφές του με όλες τις ομάδες της Volleyleague όσο το δυνατόν συντομότερα, είναι να προστατεύσει το άθλημα κα τους πρωταγωνιστές του με σωστή και έγκυρη ενημέρωση, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος PROtect Integrity 2016 και της EU Athletes.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Σλόμπονταν Μπόσκαν για τη φιλοξενία”.

Πηγή: www.pasap.eu