ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ενημερώθηκε και ο Παμβοχαϊκός

Ενημερώθηκε και ο Παμβοχαϊκός

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαρτίου στη Βόχα συνάντηση του Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδη με τους αθλητές του Παμβοχαϊκού, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του Συνδέσμου με όλες τις ομάδες της Volleyleague.

Στον διάλογο που διημείφθη σε πολύ καλό κλίμα, οι αθλητές της ομάδας της Κορίνθου, ενημερώθηκαν ευρέως για όλο το φάσμα των πρωτοβουλιών και της δράσης του ΠΑ.Σ.Α.Π, όπως για τους κινδύνους του εθισμού στον τζόγο και το match fixing, ωστόσο σε μια ακόμη συνάντηση του κ. Μηνούδη με ομάδες της Volleyleague, τη συζήτηση μονοπώλησε η πρόσφατη συμφωνία-σταθμός στην αμειβόμενη πετοσφαίριση ανάμεσα σε ΠΑ.Σ.Α.Π – ΕΣΑΠ- ΕΟΠΕ, αλλά και η συμφωνία της ρύθμισης παλιών οφειλών με το νέο σύστημα αδειοδότησης, που ισχύει από την νέα χρονιά.

Παράλληλα ο κ. Μηνούδης έλυσε όλες ΤΙς απορίες που εξέφρασαν οι αθλητές απαντώντας με σαφήνεια, υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων μεταξύ των δυο πλευρών και στο τέλος της συνάντησης διανεμήθηκε στους αθλητές ενημερωτικό έντυπο του ΠΑ.Σ.Α.Π.

«Ενημερωθήκαμε για τα τεκταινόμενα στο άθλημα μας και κυρίως σχετικά με το σύστημα αδειοδότησης και των διακανονισμών. Ο Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π μας μίλησε επίσης και για το Match fixing, καθώς το στοίχημα και ο τζόγος έχει μπει για τα καλά στον αθλητισμό και στο τέλος οι αθλητές μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και είναι γνωστά σε όλους. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε κατά πόσο θα είναι εφικτή η υλοποίηση όλων αυτών που ακούμε και κατά πόσο μπορούν να γίνουν πράξη» δήλωσε ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού και Γενικός Γραμματέας του ΠΑ.Σ.Α.Π, Θάνος Τερζής.Οι συναντήσεις του ΠΑ.Σ.Α.Π με αθλητές και αθλήτριες θα συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες.