BEACH VOLLEY

Εντυπωσιακό το τουρνουά στο Anima!

Εντυπωσιακό το τουρνουά στο Anima!

Mε τον εντυπωσιακό αριθμό των 46 ομάδων ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικό Τουρνουά beachvolley στο Anima Club με διάθεση εορταστική και παιχνιδιάρικη!

Σκουφάκια Αγιοβασιλιάτικα (φωτό), μπλουζάκια, αναμνηστικά διπλώματα, μουσικάρες σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά πλαισίωσαν τη διοργάνωση με τους νικητές όλων των κατηγοριών να μοιράζονται από τους χορηγούς swarovski βραχιόλα, δωροεπιταγές soma therapy & spa για τις γυναίκες και για τους άντρες (hot stone massage) και θεραπευτικό-αθλητικό massage, δωροεπιταγές «silia d» για παπούτσια (Ν. Σμύρνη), περιποίηση των άκρων από το Curenailworks (Γλυφάδα), δωροεπιταγές figura (Ηλιούπολη) αλλά και γλυκά για όλους από το ζαχαροπλαστείο «ΔAMAΣE» (Παλαιά Φώκαια).

MVP και αξιοσημείωτα..

MVP του τουρνουά αναδείχτηκε ο Mανώλης Σιλιγκάνης που κατέκτησε την πρώτη θέση στο μικτό golden και αγωνίστηκε στον τελικό των αντρών golden.

Η Νατάσα Καστορίνη είχε την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό golden, η οποία αγωνίστηκε με συμπαίκτη τον προπονητή της. Επίσης, είχαμε την πρώτη επικράτηση τελικού των Μανιουδάκη-Καστορίνη σε κατηγορία silver αλλά και την πολύ καλ΄η αγωνιστική παρουσία των Αθανασίου-Kουτρουμάνου και την πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό. Καλή παρουσία και για τις Δρακώτου-Χατζημιχαηλίδου που αγωνίστηκαν πρώτη φορά σε ημιτελικό silver.

Iδιαίτερο θέαμα και στους τελικούς των κατηγοριών στις γυναίκες από τις ομάδες των Xαβιάρα-Παπαπαναγιώτου vs Mεριανού-Kότταρη και Zαχαριάκη-Xούντα  vs Kουτρουμάνου-Aθανασίου. Τέλος, είδαμε και την πρώτη συμμετοχή σε τουρνουά των αθλητών Νίκου Δαή, Γιώργου Αγγελόπουλου και Bάλιας Kουλουριώτη.

Tα αποτελέσματα για την ιστορία είχαν ως εξής:

Golden Γυναικών

XABIAPA-ΠAΠANAΓIΩTOY vs KOTTAPH –MEPIANOY 2-1

Silver Γυναικών

ZAXAPIAKH-ΠAΠΠA vs AΘANAΣIOY-KOYTPOYMANOY 2-1

Golden Mικτού

ΣIΛIΓNAKHΣ-KAΠOΛOY vs MΠEΛIΓPATH-KAΣTOPINH 25-17

Silver Mικτού

ΓEΩPΓOYΛAΣ-ΠAΠΠA vs ΔPAKOYΛH-MAΛIΩTAKH 2-1

Golden Aντρών

ΣAΓINETOΣ-TΣINOΣ vs ΣIΛIΓNAKH-ΓAΪTANAPO 2-0

Silver Αντρών

MANIOYΔAKHΣ-KAΣTOPINHΣ vs NIKOΛAPO- BAΣIΛAKOΠOYΛO 2-0