ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΟΠΕ: Αποφάσεις της 10ης συνεδρίασης

ΕΟΠΕ: Αποφάσεις της 10ης συνεδρίασης

Ενημέρωση συναντήσεων και πορείας Εθνικών ομάδων, υποψηφιότητες ανάληψης διοργανώσεων και έγκριση των συστημάτων διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της νέας σεζόν τέθηκαν εί τάπητος στη 10η συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις και οι εργασίες της 10ης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. είναι οι ακόλουθες:

Έγινε ενημέρωση των μελών για τα οικονομικά θέματα, την πορεία των πληρωμών σε πιστωτές και διακανονισμούς κληρονομηθέντων οφειλών καθώς και ενημέρωση για νομικά θέματα.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Καραμπέτσος έκανε ενημέρωση της περιοδείας του στην Κρήτη και των συναντήσεων που είχε με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της C.E.V. Aλεξάντερ Μπόρισιτς σχετικά με οργανωτικά και επιχειρησιακά πλάνα ανάπτυξης του ελληνικού βόλεϊ, beach volley και snow volley αλλά και το ενδεχόμενο ανάληψης μεγάλων διεθνών διοργανώσεων τα επόμενα χρόνια.

Εγκρίθηκε η υποψηφιότητα της Ε.Ο.ΠΕ. για την ανάληψη της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κάτω 20 ετών ανδρών 2024.

Εγκρίθηκε η υποψηφιότητα της Ε.Ο.ΠΕ. για συνδιοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κάτω 17 ετών γυναικών σε συνδιοργάνωση με την ομοσπονδία πετοσφαίρισης της Κύπρου (Κ.Ο.ΠΕ.). Σύμφωνα με την πρόταση η Ελλάδα θα αναλάβει όμιλο της διοργάνωσης και τα τελικά θα γίνουν στην Κύπρο.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος έκανε συνολική ενημέρωση της πορείας των προετοιμασιών των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών ενόψει των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων 2021.

Έγινε ενημέρωση της προετοιμασίας της προ Εθνικής Παμπαίδων και προ Εθνικής Παγκορασίδων που προετοιμάζονται στην Αμαλιάδα και στο Μουζάκι αντίστοιχα.

Εγινε παρουσίαση του νέου υπευθύνου επικοινωνίας της Ε.Ο.ΠΕ. Κώστα Ασημακόπουλου και των συνεργατών του καθώς και παρουσίαση του πλάνου προβολής και υπηρεσιών Τύπου για το βόλεϊ, το beach volley και το snow volley.

Έγινε πρώτος απολογισμός της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley στον Άγιο Νικόλαο και της επιτυχημένης συνεργασίας με την ΕΡΤ Α.Ε. για τη θερινή περίοδο. H διοργάνωση κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη.

Εγκρίθηκαν τα συστήματα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Volley League γυναικών, Pre League ανδρών και γυναικών. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για κάθε πρωτάθλημα ξεχωριστά σχετικά με το σύστημα διεξαγωγής καθώς και ανακοίνωση των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.