Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Επαναπατρισμός» στην Πάτρα για «Κότσι»

«Επαναπατρισμός» στην Πάτρα για «Κότσι»

Ο διεθνής πρωταθλητής του beachvolley, Γιώργος Κοτσιλιάνος, μετά την περσινή του παρουσία στην Α2 Ανδρών με τα χρώματα της ΑΕΚ, όχι μόνο επιστρέφει και πάλι στα… σαλόνια, αλλά πλέον θα παίζει και στην έδρα του ως “ροσονέρι”.

Ο 34χρονος (1.98μ) Πατρινός άσος, αν και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολυμπιάδα Πατρών και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΕΑΠ, αφού περιπλανήθηκε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπου μπορούσε τις περισσότερες φορές να συνδυάζει τη σάλα με την καριέρα του στην άμμο, επέστρεψε στην αχαϊκή πρωτεύουσα και την ομάδα όπου έζησε πέντε ολοκληρα χρόνια (2006-2011), την Παναχαϊκή.

Ο “Κότσι”, που ενσωματώθηκε χθες στις προπονήσεις της ομάδας του Μανόλη Συνοδινού, με την επιστροφή του στην γενέτειρά του, θέλει να συνδυάσει την καριέρα του με τις σπουδές του στο Πανεπιστημίο Πατρών, ως φοιτητής Θετικών Επιστημών στο Τμήμα Φυσικού, θα αποτελέσει  το τελευταίο κομμάτι του “μελανέρυθρου” παζλ.

Στο μεταξύ, στην Ελλάδα έφτασε την Παρασκευή ο 2ος ξένος των κοκκινόμαυρων ο Βραζιλιάνος Πέδρο Ρεκ τον οποίο παρέλαβε άνθρωπος της ομάδας και τον συνόδεψε ως την Πάτρα.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός το Σάββατο θα κάνει τη πρώτη του προπόνηση με την Παναχαϊκή η οποία την ίδια μέρα αναμένει και την άφιξη του Μεξικανού ακραίου Χόρχε Μπαράχα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά έπειτα από 5 χρόνια χωρίζει με το “alter ego” του στην Εθνική beach Volley, Νίκο Ζουπάνη με τον οποίο από το 2011 ήταν συμπαίκτες στη σάλα σε Παναθηναϊκό, ΟΠΕΡ, Κολλέγιο, ΑΕΚ και πλέον θα είναι αντιμέτωποι στα ματς με τον Ολυμπιακό.