PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επένδυση με Γκέκοβιτς το City

Επένδυση με Γκέκοβιτς το City

Το Αιγάλεω συνεχίζοντας να επενδύει σε νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες, ανακοίνωσε την απόκτηση της 15χρονης ακραίας Ερμίνια Γκέκοβιτς.

Η Γκέγκοβιτς αποτελεί προσωπική επιλογή της Αγγελικής Αντωνιάδη που φρόντισε να δώσει την ευκαιρία στην 15χρονη ακραία να αγωνιστει για πρώτη φορα στην καριέρα της στην Preleague.

Προηγούμενη ομάδα που αγωνιζόταν η Γκεκοβιτς ήταν η Μεταμόρφωση.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε ”Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στην οικογένεια του Αιγάλεω, η οποία είναι μια ομάδα με πολλές διακρίσεις, όπου θα έχω την ευκαιρία να προπονηθώ και να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν και υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά, ώστε να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς ή άλλα I ”.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω

Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την ταλαντούχα αθλήτρια Ερμίνα Γκεκοβιτς.

Η κόουτς μας Αντωνιάδη Αγγελική επενδύει σε νεαρές αθλήτριες και τις αναδεικνύει και η 15χρονη Ερμίνα είναι μια από αυτές. Ενα παιδί με πολύ ταλέντο, πάθος, αγάπη για αυτό που κάνει και το σημαντικότερο με εξαιρετικό χαρακτήρα.

Την παρακολουθούσαμε χρόνια ώσπου ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ενσωματωθεί στην οικογένεια του ΑΟ Αιγάλεω.Θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των στόχων μας εκτός από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και στην γυναικεία μας ομάδα που έχει υψηλούς στόχους στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...