ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΠΕΣΘ: Πρωταθλητές κορασίδων οι Μακεδόνες Αξιού

ΕΠΕΣΘ: Πρωταθλητές κορασίδων οι Μακεδόνες Αξιού

Με τρείς νίκες η ομάδα των Μακεδόνων  Αξιού κατέκτησε αήττητοι  τον φετινό τίτλο στο φάιναλ φορ κορασίδων  που έγινε στο κλειστό της Πολίχνης.

Οι παίκτριες του Γιάννη Βαγγέλη, επικράτησαν την τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης του Αίαντα Ευόσμου με 3-0 (25-17, 25-18, 25-20) στον άτυπο τελικό του τουρνουά και πανηγύρισαν τον τίτλο. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων καθώς επικράτησε της ομάδας του Ν. Βότση μετά από συναρπαστικό αγώνα με 3-2  (12-25, 19-25, 25-21, 25-21, 15-8) αν και έχανε με 2-0 σετ.

Karafoul me stafanovits-7890Karafoul papadopoyloy me kypello-01

MVP του τουρνουά  ανακηρύχθηκε η πανύψηλη διαγώνια (1μ.95) των Μακεδόνων  που έχει σερβική καταγωγή, Άλκηστις Καραφουλίδου.

Βαθμολογία:(3 αγώνες)

1. Μακεδόνες 7 (9-1)

2. Αίας Ευόσμου 4 (6-2)

3. Ελπίς Αμπελοκήπων 4 (4-8)

4.Ναύαρχος Βότσης 3 (4-9)

Ποντίκας :«Περιμενουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας”

Ο γενικός αρχηγός των Μακεδόνων Αξιού, Μπάμπης Ποντίκας, δήλωσε στον Volleyplanet: «Συγχαρητήρια σε όλες  τι ς παίκτριες , τον προπονητή Γιάννη Βαγγέλη και στη διοίκηση της ομάδας  για την κακτάκτηση  του πρωταθλήματος.

Makedones apo korasides-4567Makedones sto patoma-7890

Αποδείξαμε ότι  ήμασταν η καλύτερη και πιο σταθερή  σε διάρκεια ομάδα του φαιναλ φορ, γίνεται σωστή δουλειά στις μικρές ηλικίες και στη  διαχείριση των κοριτσιών. Επίσης να δώσω τα συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στο  τουρνουά  για την προσπάθεια και τα όμορφα παιχνίδια που παρουσίασαν.

Πλέον από Δευτέρα μπαίνουμε και πάλι σε ρυθμούς πλέι οφ αφού την Τρίτη, η γυναικεία ομάδα υποδέχεται  στον ντέρμπι την Ελπίδα στη φυσική μας έδρα στα Κύμινα. Καλώ όλο τον κόσμο της περιοχής να έλθει την Τρίτη στις 20.00 στο ματς και να συμπαρασταθεί στις παίκτριες και στον προπονητή μας  Μανώλη Σκουλικάρη.»