PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επέστρεψε στο City η Φακοπουλίδου

Επέστρεψε στο City η Φακοπουλίδου

Με τη φανέλα του Αιγάλεω στη Preleague θα αγωνιστεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Νάσια Φακοπουλίδου καθώς η 23χρονη ακραία μετά την περσινή συμμετοχή της στη Volleyleague με τον Ολυμπιακό, επιστρέφει στο City και είναι έτοιμη να ηγηθεί της προσπάθειας ανόδου της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

Η περσινή σεζόν ξεκίνησε για τη Νάσια Φακοπουλίδου με… “κυανόλευκα” όνειρα, ωστόσο ο Covid-19 έβαλε απαγορευτικό στη Preleague και το City οδηγώντας την νεαρή ακραία στη… Volleyleague και τον Ολυμπιακό.

Φέτος ωστόσο η κανονικότητα επιστρέφει στο ελληνικό βόλεϊ και μαζί με αυτή και η διεθνής ακραία στο Αιγάλεω αφού πλέον θα φορά εκ νέου τα “κυανόλευκα” και θα είναι μια εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας.

Η Φακοπουλίδου μαζί με την Ράπτη (ακραία) θα αποτελεί το βασικό δίδυμο των ακραίων του City στη Preleague και μαζί με την Αγγελική Οικονομάκη (διαγώνια) την αιχμή της επίθεσης σε ένα πρωτάθλημα όπου η ομάδα των Δυτικών προαστίων αναμένεται να πρωταγωνιστήσει έχοντας στόχο την άνοδο στη Volleyleague. Απο εκεί και μέτα η παρουσία της Κατερίνας Βλάχου στην πάσα, η επιστροφή της Όλγας Μελετιάδη αλλά και η παραμονή της Πατεράκη, Γκέκοβιτς, Τσελάνι προσθέτουν ποιότητα και εμπειρία στην φετινή ομάδα που θέλει να κάνει την υπέρβαση και να γράψει ιστορία.

Η διοίκηση του Αιγάλεω έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό και πολλά υποσχόμενο ρόστερ με χαμηλό μ.ο. ηλικίας και πολλές επιλογές στον πάγκο που αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά την Αγγελική Αντωνιάδη τη νέα σεζόν.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...