PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επέστρεψε στο City η Μελετιάδη

Επέστρεψε στο City η Μελετιάδη
Η Όλγα Μελετιάδη επέστρεψε στο Αιγάλεω και έπειτα από ένα διάλλειμα δύο ετών η έμπειρη κεντρική θα φορά εκ νέου τα “κυανόλευκα” στη Preleague ενισχύοντας την προσπάθεια ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο στη Volleyleague.
Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το Αιγάλεω στον φιλέ καθώς η επιστροφή της Μελετιάδη στην ομάδα δίνει την απαιτούμενη δυναμική αλλά και εμπειρία που χρειάζεται το City στην κατηγορία προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό μέχρι τέλους.
Η 33χρονη κεντρικός αναφερόμενη στην επιστροφή της στα Δυτικά προάστια τόνισε “Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Αιγάλεω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία”
Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω
Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Όλγα Μελετιαδη.
Η Όλγα επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από τη σεζόν 2018/19 ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΖΑΟΝ, Ηλιούπολη, Ένωση Βύρωνα, Θετιδα Βούλας και Πετρούπολη. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...