Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έπιασε δουλειά για το 4ο

Έπιασε δουλειά για το 4ο

Με όρεξη, χαμόγελα και αισιοδοξία από όλους για μια πετυχημένη χρονιά και το 4×4 ξεκίνησε την προετοιμασία του στο PAOK Sports Arena ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, με τον Χόρχε Ελγκέτα να δηλώνει έτοιμος για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς.

Η χρονιά ξεκίνησε και επίσημα πλέον στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ με τους «ασπρόμαυρους» να μπαίνουν ξανά στο γήπεδο για μια πρώτη χαλαρή προπόνηση υπο το βλέμμα του Χόρχε Ελγκέτα και του επιτελείου του.

Με μοναδικό απόντα τον διεθνή Βέλγο πασαδόρο Ματίας Βάλκιερς οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά πιστοί στο ραντεβού τους βρέθηκαν στο γήπεδο όπου τους υποδέχθηκαν ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Παϊσιάδης καθώς και ο team μανατζερ Αχιλλέας Τζίκας.

Ένα πρώτο ραντεβού που έγινε υπό την σκιά του πρόσφατου χαμού του 26χρονου φίλαθλου του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά και που αναφέρθηκε ο Κώστας Παϊσιάδης λέγοντας «Είχαμε έναν αδόκητο θάνατο ενός φιλάθλου του ΠΑΟΚ. Ένα τραγικό συμβάν που κάνει βαρύ το κλίμα. Θέλω να ευχηθώ στους δικούς του και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ να τον θυμούνται για πάντα».

Όσο για τη νέα χρονιά και τους στόχους ο Γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ δήλωσε «Ευχή της διοίκησης είναι να συνεχιστούν οι επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά να έχουμε καλή πορεία και στο Champions League».

Ελγέκτα : «Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ κοιτάς ψηλά»

Έτοιμος για τη νέα χρονιά παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα ο οποίος ευχήθηκε η ομάδα που ξεκίνησε σήμερα να ολοκληρώσει κανονικά την χρονιά, ωστόσο απέφυγε τα… μεγάλα λόγια.

paok-proetoimasia-2-2017 PAOK-PROETOIMASIA-2017

Ο Αργεντίνος τεχνικός πριν ξεκινήσει τα… δύσκολα για τους παίκτες του δήλωσε «Έχουμε μια μεγάλη ομάδα. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που ξεκινάμε την χρονιά. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, αλλά πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω πως όταν είσαι στον ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάς ψηλά, αλλά γνωρίζω πως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και δεν θέλω (και δεν μου αρέσει) να μιλώ για το τι μπορούμε να κάνουμε. Σιγά-σιγά και μέρα με τη μέρα θα βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Η ομάδα είναι αυτή που ξεκινά εδώ και ελπίζω να τελειώσουμε όλοι μαζί. Ποιος δεν θέλει τον τίτλο. Όλοι πλέον θέλουν το… «κεφάλι» του ΠΑΟΚ. Απλά δεν μπορούμε να μιλάμε από τώρα για αυτά. Έχουμε 7 μήνες τουλάχιστον μπροστά μας. Έχουμε και το Κύπελλο, το Τσάμπιονς Λίγκ και το Λιγκ Καπ.Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας βοηθήσει και τη νέα χρονιά».

Όσο για την ενίσχυση και των άλλων ανταγωνιστών ο Χόρχε Ελγκέτα ως Αργεντίνος να κάνει ντρίπλα και να δηλώσει «Όλες οι ομάδες πιστεύω αλλάξανε αρκετά πράγματα. Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλή ομάδα, η Σύρος άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα. Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε μόνο εμάς και το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς. Δεν ακούμε τι λένε οι άλλοι».