ΔΙΕΘΝΗ

Έπιασε δουλειά με τις «αρκούδες» στο Γκίσεν ο Αν. Δαλακούρας

Έπιασε δουλειά με τις «αρκούδες» στο Γκίσεν ο Αν. Δαλακούρας

Στην Γερμανία βρίσκεται ήδη ο διεθνής ακραίος Ανέστης Δαλακούρας, που ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία με την Helios TSV Giesen Grizzlys ενόψει της νέας σεζόν στην Μπουντεσλίγκα.

anestis_dalakouras 3

Εκεί ο Αλεξανδροπουλίτης άσος, προσπαθεί εδώ και μερικές εβδομάδες να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και τα νέα πρόσωπα που συνάντησε στην Αυστρία, όπως εξάλλου και οι άλλοι νεοπαοκτηθέντες ξένοι της ομάδας του ο Σέρβος λίμπερο, Milorad Kapur, ο Καναδός κεντρικός, John Moate, ο Ισραηλινός πασαδόρος, Ariel Katzenelson και οι  Αμερικανοί ακραίοι Michael Wexter και David Wieczorek.

anestis_dalakouras 1

Μετά την Κομοτηνή, ο “μεγάλος” Δαλακούρας, που την σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην Αυστρία για λογαριασμό της AICH/DOB, για μια ακόμη χρονιά στην καριέρα του θα αποχωριστεί τον αδελφό του, Κώστα, ο οποίος μετά τον πρόσφατο γάμο με την εκλεκτή της καρδιάς του, περνάει το μήνα του μέλιτος στο Μπαλί της εξωτικής Ινδονησίας.

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...