ΔΙΕΘΝΗ

Επική ανατροπή με τοπ μπλοκέρ «Μαρουλάο» στο Ισραήλ (vid)

Επική ανατροπή με τοπ μπλοκέρ «Μαρουλάο» στο Ισραήλ (vid)

“Δια χειρός” του εξαιρετικού Θάνου Μαρούλη η ομάδα του Χάποελ Χαμααπιλ Μενάσε Εμέκ Χεφέρ επιβλήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή 3-2 σετ την Χάποελ Μάτε Άσερ, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της Λίγκας ανδρών του Ισραήλ.

Η ομάδα του “Μαρουλάο” αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την πρωταθλήτρια ομάδα κατάφερε εκμεταλλευόμενη τα 32 συνολικά λάθη των γηπεδούχων, έναντι 20, να φτάσει με μπλοκ του Μαρούλη στην επική νίκη-ανατροπ 3-2 (16-25, 17-25, 28-26, 25-19, 15-7).

mate ase_maroulis

Ο έμπειρος Έλληνας πασαδόρος, με μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στη διεθνή του καριέρα, ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ματς, αφού πέρα από το εξαιρετικό μοίρασμα παιχνιδιού δίνοντας την ευκαιρία σε 4 συμπαίκτες του να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν με 4 πόντους από μπλοκ ο κορυφαίος μπλοκέρ της ομάδας του. Τοπ σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε με 30 πόντους ο 20χρονος Νταβιντ Ίντο των γηπεδούχων, ενώ 26 πόντους σημείωσε ο Αργνετίνος ακραίος των φιλοξενούμενων Γκιγιέρμο Γκαρσία.

Αυτή ήταν η 2η φετινή νίκη για την ομάδα του Μαρούλη, που έπειτα από την πρεμιέρα (3/11) επέστρεψε ξανά στις επιτυχίες, φτάνοντας με 5 βαθμούς στην 6η θέση της κατάταξης, όπου στην κορυφή ισοβαθμούν με 9 βαθμούς οι αήττητες οι Χαποέλ Κφαρ Σαμπά και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δείτε το σχετικό βίντεο του αγώνα