CEV CUP

Επικίνδυνες αποστολές στο Ρέντη

Επικίνδυνες αποστολές στο Ρέντη

Να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκρισης του προς τους «16» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας κάνοντας την μεγάλη ανατροπή έχει στόχο ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στο Ρέντη (19:00) υποδεχόμενος την Ουγγρική Λιναμάρ…

Η ήττα στην Ουγγαρία πριν από δύο εβδομάδες, αλλά κυρίως τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι τα δύο τεράστια εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός και απέναντι στην Λιναμάρ να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Αποστολή εξαιρετικά δύσκολη για τις «ερυθρόλευκες» όχι τόσο για το 3-1 που πρέπει να ανατραπεί, όσο για τις πολλές απουσίες που αναμένεται να υπάρχουν…

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τις Τσβετάνοβα, Λαζάρεβιτς και Εμμανουηλίδου, ενώ και η Κατερίνα Γιώτα που αισθάνεται ενοχλήσεις αναμένεται να αγωνιστεί αφού δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Με την τριάδα εκτός και με την Γιώτα «λαβωμένη» ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει το 3-0 ή 3-1 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας προκειμένου να… «ρεφάρει» την ήττα του στο πρώτο παιχνίδι και να στείλει την πρόκριση στο χρυσό σετ. Ένα σετ που θα πρέπει να κατακτήσει για να ολοκληρώσει την ανατροπή του.