Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιμένει για εξωτερικό η Χαντάβα: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ. Ευχής έργο να ανεβαίνει ο ανταγωνισμός στη Volleyleague»  

Επιμένει για εξωτερικό η Χαντάβα: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ. Ευχής έργο να ανεβαίνει ο ανταγωνισμός στη Volleyleague»  

Το επόμενο βήμα της διεθνούς ακραίας Εύας Χαντάβα θα είναι με βεβαιότητα στο εξωτερικά με την μέχρι πρότινος αρχηγό του Παναθηναϊκού να απαντά αρνητικά στην δελεαστικότατη πρόταση της ΑΕΚ για τριετή συνεργασία με… πολλά μηδενικά στο κασέ.

Η νταμπλούχος Ελλάδας από την πρώτη στιγμή που η διοίκηση των «πρασίνων» την είχε ενημερώσει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, είχε αποφασίσει να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Οι προτάσεις από την Ευρώπη ήταν καλές ενώ η πρόταση της ΑΕΚ (σ.σ που επανήλθε τις τελευταίες ημέρες) θύμιζε κινήσεις άλλων ετών όταν οι διοικήσεις των μεγάλων ομάδων ήθελαν στην κυριολεξία να «δένουν» τις αθλήτριες στις ομάδες τους.

Το Volleyplanet.gr επικοινώνησε με την Εύα Χαντάβα, η οποία επιβεβαίωσε την επιθυμία των διοικούντων της Ένωσης να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα»: «Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω γιατί όλο αυτό το διάστημα με προσέγγισαν με ειλικρινές ενδιαφέρον και έδειξαν ότι με θέλουν στη νέα τους ομάδα. Ωστόσο, η απόφασή μου να αγωνιστώ εκτός Ελλάδας είναι ειλημμένη. Εύχομαι όλα να πάνε κατ’ ευχήν και σε λίγες μέρες για να μπορώ να ανακοινώσω τον επόμενο σταθμό. Εύχομαι στην ΑΕΚ καλή επιτυχία τη νέα σεζόν, είναι ευχής έργο να ανεβαίνει ο ανταγωνισμός στη Volleyleague γυναικών».