Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επίσκεψη με Λαμπρούση στο «Παιδικό Σπίτι»

Επίσκεψη με Λαμπρούση στο «Παιδικό Σπίτι»

Το οικοτροφείο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Παιδικό Σπίτι» επισκέφτηκε την Πέμπτη (02/04) το πρωί αντιπροσωπεία αθλητών του Ολυμπιακού μεταξύ των οποίων και η Κυπελλούχος Τζίνα Λαμπρούση, η οποία τόνισε τη μεγάλη σημασία τέτοιων πράξεων.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από κοινού με την εταιρία Novibet -χορηγό του Ολυμπιακού- στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Μη σταματάς, να βοηθάς» που έχει αναπτύξει ο σύλλογος μας από το 2013.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου «Παιδικό Σπίτι», κ. Κώστας Φαζάκης δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης: «Σήμερα δεχθήκαμε πάλι με ιδιαίτερη συγκίνηση την ομάδα των παιδιών και των υπευθύνων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μαζί με την εταιρία που βοηθάει το σύλλογο. Ήρθαν για άλλη μια φορά να μας ενισχύσουν στην προσπάθειά μας να συντηρήσουμε και να διατηρήσουμε το παιδικό σπίτι. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για μια ακόμη φορά και πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί για να βοηθήσουμε κυρίως τα παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη δήλωσε στο πλαίσιο της επίσκεψης: «Το συναίσθημα σε τέτοιες περιπτώσεις θα είναι πάντα το ίδιο. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα πρωτοπόρος και στις κοινωνικές δράσεις. Θα είναι πάντα δίπλα σε ανθρώπους που εχούν ανάγκες, μικρές ή μεγάλες. Και εμείς θα δηλώνουμε εσαεί ευτυχείς που θα επιτελούμε αυτό το έργο και υπερήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας».

Η βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση τόνισε με τη σειρά της: «Είναι πολύ καλό από τη μεριά του Ολυμπιακού, ότι προσφέρει κάποια βοήθεια σε τέτοια ιδρύματα γιατί δίνει και χαρά σε παιδιά που την έχουν ανάγκη και ειδικά αυτές τις μέρες που είναι πολύ δύσκολες. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση που μας έγινε και δώσαμε αυτή την συνεισφορά. Ελπίζω αυτό να γίνεται συχνά, κάθε χρόνο και από άλλους παράγοντες και εταιρίες και να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να στηρίζει αυτά τα ιδρύματα ».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...