ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Επίσκεψη ΠΑΣΑΠ στην Εθνική παίδων

Επίσκεψη ΠΑΣΑΠ στην Εθνική παίδων

Μια ευχάριστη και ουσιαστική επίσκεψη είχαν τη Δευτέρα (2/1) οι διεθνείς της Εθνικής παίδων στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν στους Αγίους Θεοδώρους, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Βασίλης Μηνούδης τους επισκέφτηκε και στο πλαίσιο των κοινών δράσεων ΕΟΠΕ-ΠΑΣΑΠ τους ενημέρωσε για προγράμματα καριέρας αλλά και πρόληψης-προστασίας από τα φαινόμενα χειραγώγησης.

Το κοινό δελτίο Τύπου αναφέρει: 

Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΑ.Π, Βασίλης Μηνούδης, στο πλαίσιο των κοινών δράσεων ΕΟΠΕ-ΠΑ.Σ.Α.Π., επισκέφτηκε τη Δευτέρα (2/1) το απόγευμα την Εθνική παίδων στους Αγίους Θεοδώρους, όπου συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (13-15/1, Άργος).

Η επίσκεψη του επικεφαλής του ΠΑ.Σ.Α.Π είχε διττή προσέγγιση. Από τη μία, οι διεθνείς ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα Dual Career προκειμένου να γνωρίζουν όλα τα δεδομένα και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν στην καριέρα τους μετά το βόλεϊ σε επαγγελματικό και ψυχολογικό επίπεδο, και πως πρέπει από νωρίς να προετοιμαστούν για αυτές.

Από την άλλη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενημερώθηκε και για το πρόγραμμα “PROtect Integrity 2016” που σκοπό έχει την πρόληψη των φαινομένων χειραγώγησης, μέσω της ενημέρωσης των πρωταγωνιστών των γηπέδων. Σκοπός του ΠΑΣΑΠ και της ΕΟΠΕ είναι η πρόληψη να ξεκινήσει από τις μικρές ηλικίες, έτσι ώστε να υψωθεί ένα τοίχος προστασίας του αθλήματος από τη σύγχρονη μάστιγα του αθλητισμού.

Η συζήτηση διήρκεσε αρκετή ώρα και ήταν άκρως εποικοδομητική για του Έλληνες βολεϊμπολίστες, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά με τις ερωτήσεις τους στην όλη διαδικασία.

Ο ΠΑΣΑΠ ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσο, για την ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΠΑΣΑΠ για τη συνέχιση των κοινών αυτών επιμορφωτικών δράσεων, που είχαν ξεκινήσει από πέρυσι και δεσμεύεται για την συνέχισή τους σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
22/05/2024

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Τεράστια τιμή η Εθνική, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να διακριθούμε» (vid)

Μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή ο Κώστας Χριστοφιδέλης παραχώρησε στην κάμερα του volleyball.gr την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως ο νέος ομοσπονδιακός...