ΔΙΕΘΝΗ

Επεισόδιο Καζίσκι-Μπρουνίνιο με αποβολή και χαμό! (vid)

Επεισόδιο Καζίσκι-Μπρουνίνιο με αποβολή και χαμό! (vid)

Αν αυτό συνέβαινε στα ελληνικά γήπεδα… και μάλιστα σε ντέρμπι όπως είναι το Μόντενα-Τρεντίνο στο Καμπιονάτο, το παιχνίδι δεν θα τελείωνε στην πιο λάιτ εκδοχή που το φανταζόμαστε!

Στην τρίτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στα πλέι οφ του ιταλικού πρωταθλήματος, μια διένεξη στο φιλέ μεταξύ του Καζίσκι και του Μπρουνίνιο στο τρίτο σετ, λίγο έλλειψε να τινάξει το ματς στον αέρα. Οι φίλοι της Μόντενα αποδοκίμασαν έντονα τον άσο της Τρεντίνο, ο οποίος ήταν έξω φρενών και μετά την αποβολή του (σ.σ αποβολή πήρε και ο Μπρούνο) πηγαίνοντας στη φυσούνα δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και “προκάλεσε” κατά κάποιον τρόπο -όπως θα δείτεστο 1.40 του βίντεο- το πλήθος. Ένταση προκλήθηκε και πίσω από τον πάγκο της Τρεντίνο με αφορμή το… επεισόδιο αυτό.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης και μέσω της επίσημης σελίδας της  ομάδας του Τρέντο, ο Ματέι Καζίσκι είπε:  «Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ανταλλάξαμε μερικά δυσάρεστα λόγια με τον Μπρούνο Ρεζέντε. Του είπα, όπως και του πρώτου διαιτητή ότι δεν μπορούμε να ανεχθούμε πλέον τη συμπεριφορά του. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ακατάλληλη χειρονομία που έκανα κατευθυνόμενος έξω από το γήπεδο. Δεν απευθυνόταν στους οπαδούς της Μόντενα, αλλά σε ένα άτομο που έριξε ένα αντικείμενο από τις κερκίδες προς το μέρος μου. Αυτό με έκανε να χάσω την ψυχραιμία μου και είμαι ο μόνος που φταίει για αυτό. Για το λόγο αυτό, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς της Μόντενα και σε ολόκληρο το κοινό του βόλεϊ, επειδή εμείς, οι παίκτες θα πρέπει να είναι πάνω από τέτοιου είδους καταστάσεις».

Να σημειωθεί ότι η Ιταλική Λίγκα έκανε ήδη αυστηρές συστάσεις και στους δυο αθλητές ενόψει της συνέχειας.

Έτσι άναψαν τα αίματα:

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις του κόσμου:

Τι θα συνέβαινε αν αυτό γινόταν σε… ελληνικό γήπεδο;! Ρητορικό…