ΔΙΕΘΝΗ

Επιστροφή Air- Ασπιώτη στην Πάφο για τίτλο

Επιστροφή Air- Ασπιώτη στην Πάφο για τίτλο

Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα του από τη γειτονική Ιταλία, όπου για μερικές αγωνστικές ενίσχυσε την προσπάθεια της Μπολζάνο στην 3η κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, ο διεθνής άσος, Άκης Ασπιώτης επέστρεψε στο κυπριακό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Παφιακού.

Στόχος του Κερκυραίου πρώην άσου του Ολυμπιακού είναι να επαναλάβει και φέτος με τα χρώματα της ομάδας που αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2016-2019) την κατάκτηση του τίτλου που πανηγύρισε με την ομάδα του Green Air Παφιακού το 2018.

Ο Άκης Ασπιώτης θα κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη στον αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας, του Γιάννη Μέλκα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στον βαθμολογικό πίνακα, μετά τη συμπλήρωση της 14ης αγωνιστικής επικεφαλής με 33β είναι η Ομόνοια (12 αγώνες), ακολουθεί με 32β ο Green Air Παφιακός 12 αγώνες), ενώ στην 4η θέση βρίσκεται με 22β (12 αγώνες) η ομάδα του Μέλκα και προσεχής αντίπαλος του Ασπιώτη. Πέμπτη με 19 βαθμούς (13 αγώνες) είναι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, του προπονητή, Νίκου Ρουμελιώτη.