BEACH VOLLEY

Επιστροφή στις ρίζες για την Αρβανίτη

Επιστροφή στις ρίζες για την Αρβανίτη

Στα παλιά της λημέρια στο Αιγάλεω, που ξεκίνησε το βόλεϊ, βρέθηκε η Βίκυ Αρβανίτη. Η διεθνής αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ επισκέφθηκε την ομάδα Μ.Ε.Λ.Α.Σ. «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ.» απ’ όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο άθλημα και όπως ήταν φυσικό έτυχε θερμότατης υποδοχής όπως αρμόζει σε μια παγκόσμια προσωπικότητα της άμμου.

Η Βίκυ πολύ απλή και προσιτή είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τις νεαρές παίκτριες του συλλόγου για τις θυσίες που πρέπει να κάνουν για να φτάσουν ψηλά ενώ θυμήθηκε τα παλιά με τους προπονητές και παράγοντες που συνεργάστηκε μαζί τους τις αρχικές ηρωικές εποχές.

Μάλιστα ο σύλλογος του Αιγάλεω εξέδωσε ανακοίνωση για την επίσκεψη της Αρβανίτη η οποία αναφέρει:

«Χτες το απόγευμα είχαμε την τιμή και τη χαρά να μας επισκεφθεί στο γήπεδό μας η παγκόσμια πρωταθλήτρια beach volley, η κα ΒΙΚΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ.

Η Βίκυ Αρβανίτη κατάγεται από τη Χαλκίδα, μεγάλωσε όμως στο Αιγάλεω και έκανε τα πρώτα της βήματα στο άθλημα του βόλλευ στην ομάδα του Μ.Ε.Λ.Α.Σ. “Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ”.

Το 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με το beach volley και μόλις ένα χρόνο αργότερα ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κορασίδες, με συμπαίκτρια τη Χριστίνα Σάρρα.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχει κατακτήσει Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ευρωπαικούς και παγκόσμιους τίτλους.

Μίλησε στις αθλήτριες μας για τις εμπειρίες της, τις προσπάθειες και τους αγώνες της για το άθλημα που αγαπάει και εκείνες με τη σειρά τους, είχαν την ευκαιρία να τις εκφράσουν ερωτήσεις και απορίες τους, τις οποίες η κα Αρβανίτη απάντησε με χαρά και μεγάλη υπομονή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κα Αρβανίτη για το χρόνο που μας αφιέρωσε και να της ευχηθούμε ΥΓΕΙΑ,ΔΥΝΑΜΗ, και ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στους στόχους της, που βάζει κάθε φορά.»

Το ευχαριστήριο της Αρβανίτη

Από την άλλη πλευρά η Βίκυ Αρβανίτη αρκετά συγκινημένη σχολίασε την επίσκεψη της στον παλίο της σύλλόγο με την παρακάτω ανάρτηση στο Face book:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα ΜΕΛΑΣ “Ο Άγιος Ελευθέριος ” όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα στο άθλημα του βόλεϊ, για την πρόσκληση και τη θερμή υποδοχή από τις αθλήτριες, τον προπονητή και τους παράγοντες.

Ήταν μεγάλη χαρά και συγκίνηση για εμένα να βρεθώ ξανά στο γήπεδο όπου έχω πολλές αναμνήσεις από τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Να είστε καλά και καλές επιτυχίες!»

Arvaniti episkepsi 2- 67