A2

Επιστροφή Θεοδωρόπουλου στον Απόλλωνα

Επιστροφή Θεοδωρόπουλου στον Απόλλωνα

Την επιστροφή του εφόρου Θανάση Θεοδωρόπουλου στον Απόλλων Πατρών ανακοίνωσε η διοίκηση του νεοφώτιστου συλλόγου στην Α2. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλες και φίλοι ο έφορος της καρδιάς μας επέστρεψε στην ομάδα μας.
Ο Θανάσης Θεοδωρόπουλος που σαν σημαία του έχει το ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ αναλαμβάνει και πάλι έφορος της ομάδας μας.

Η νέα διοίκηση του Απόλλωνα διαψεύδοντας τις μουρμούρες στους χώρους του βόλει περί μη συμμετοχής της Γυναικείας Ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία (λόγω του ότι η ομάδα ορίστηκε να παίξει στον όμιλο με ομάδες της Θεσσαλονίκης , Λάρισας, Τρικάλων κλπ & διότι πολλές παίκτριες θα πηγαίνουν τη νέα χρονιά στην Γ Λυκείου) έκανε την κίνηση ματ, που δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το Γυναικείο τμήμα κάνοντας την σημαντικότερη ενέργεια να καταφέρει να πείσει τον Θανάση Θεοδωρόπουλο μετά απο δύο χρόνια να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντα του εφόρου.

Αυτή τους η κίνηση δείχνει ότι είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν στην ομάδα οτι χρειαστεί ώστε να εξασφαλιστεί μία καλή πορεία τη νέα χρονιά για την ομάδα μας. Εμείς να του ευχηθούμε καλή δύναμη και όλοι να συστρατευθούν δίπλα του ώστε να καταφέρει τους στόχους που θα βάλει και πάνω απ ολα να καταφέρει να κάνει το ………….ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙA ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ & ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ!!!!

Ο Απόλλωνας στα δύσκολα κάνει την υπέρβαση.
Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για το βόλει του Απόλλωνα.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...