Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστροφή Βασιλάκη στον Πανναξιακό

Επιστροφή Βασιλάκη στον Πανναξιακό

Μία από τις πολυτιμότερες ίσως “ανανεώσεις” του Πανναξιακού, σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, αποτελεί η επιστροφή της παλιάς Φιλωτίτισσας αθλήτριας, Σοφίας Βασιλάκη στην ομάδα, η οποία και τα προηγούμενα χρόνια έχει αποδειχθεί “πιστός στρατιώτης” στη μάχη του συλλόγου για διάκριση, προσφέροντας αγόγγυστα τις υπηρεσίες της από όποιο πόστο και αν της έχει ζητηθεί.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακός Α.Ο.Ν

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την επιστροφή της Σοφίας Βασιλάκη στην οικογένεια του συλλόγου μας.

Η Φιλωτίτισσα πρώην αθλήτρια του Πανναξιακού επιστρέφει στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη και μεταβατική περίοδο για τον σύλλογο μας και θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις γνώσεις της, την εμπειρία της και τις υπηρεσίες της  αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά τα Πανναξιακά αισθήματα της.

Η κυρία Βασιλάκη αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση μας και από την πρώτη στιγμή τάχθηκε στο πλευρό των ανθρώπων του σωματείου στην προσπάθεια όλων μας να κρατηθεί ο Πανναξιακός μας ψηλά.

Καλωσορίζουμε την Σοφία Βασιλάκη  και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!