ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Επιτυχής η πρόβα τζενεράλε!

Επιτυχής η πρόβα τζενεράλε!

Λίγες ώρες πριν την αναχώρησή της για την Βουλγαρία και τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η ρόβα τζενεράλε της Εθνικής Κορασίδων ήταν επιτυχής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον τελευταίο του φιλικό αγώνα επικράτησε με 3-0 των Μακεδόνων στο κλειστό γυμναστήριο των Κυμίνων (κέρδισε και στο 4ο σετ που παίχτηκε), αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα εν όψει της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Παίξαμε και πάλι πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίστηκε στην Α1 κι ήταν ένα πολύ καλό τεστ. Τα κορίτσια δείχνουν ότι είναι σε καλό δρόμο, όλες προσπαθήσανε και έκαναν αυτά που είπαμε κι έτσι στην τελική ευθεία πριν από το ταξίδι μας στην Βουλγαρία δείχνουμε ότι είμαστε καλά», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ανδρεάδης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Τετάρτη (25/3) θα κάνει διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ατέρμωνα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του επί Ελληνικού εδάφους το πρωί της Πέμπτης ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει για το Σάμοκοφ όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του ομίλου μας.

Τα σετ: 25-19, 25-17, 25-20 και 25-23

Ελλάδα (Ανδρεάδης): Βλάχου, Κάστανου, Διάλλα, Καλαγασίδη, Φακοπουλίδου, Αλεξάκου, Ξανθοπούλου / Παπάζογλου Καραφουλίδου, Φάκη, Αιμιλιανού, Πατέλη
Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Δρακουλίδου, Νέβιλ, Γάτση, Σπανού, Πολυνοπούλου, Κόλλια, Αναγνώστου –λ / Χαραβελούλη, Παπαδοπούλου, Καραγκούνη, Ζίγκα, Μυρίδου