Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έρχεται ο Βάλτερ!

Έρχεται ο Βάλτερ!

Το βράδυ της 5ης Ιανουαρίου αναμένεται στην Πάτρα για να δοκιμαστεί από την Παναχαϊκή ο 33χρονος Βραζιλιάνος ακραίος, Ivan Luiz Fagundes Walter (1.92μ), ο υποψήφιος «ροσονέρι» ακραίος, σύμφωνα με το… περσινό αποκλειστικό δημοσίευμα του Volleyplanet.

Ο πρώην άσος της γαλλικής Αβινιόν, ενδιαφέρει σοβαρά την ομάδα της Πάτρας και εκτός εξαιρετικού αποόπτου θα «κλείσει» στην ομάδα του Γιώργου Λυκούδη, ωστόσο το γεγονός πως έχει μείνει ένα μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά τη γαλλική ομάδα, προβληματίζει τον Έλληνα τεχνικό, που εν αναμονή της άφιξης και των απαραίτητων εξετάσεων, έχει για παν ενδεχόμενο στη λίστα του ονόματα κι άλλων ξένων αθλητών.

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε έναν ξένο ακόμη…» δήλωσε στο Volleyplanet o τεχνικός Γιώργος Λυκούδης, για την περίπτωση του Walter επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το αποκλειστικό δημοσίευμα του Volleyplanet και συμπλήρωσε. «Οι Βραζιλιάνοι αθλητές έχουν μία ιδιαιτερότητα.. Όσο καλός παίκτης κι αν ήταν, θα πρέπει να δεις τη δεδομένη στιγμή που συζητάς πως είναι, τι κάνει… Αυτά θέλω να δω».