Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Ερυθρόλευκη» και επίσημα η Κωνσταντινίδου

«Ερυθρόλευκη» και επίσημα η Κωνσταντινίδου

Αθλήτρια του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου καθώς η διοίκηση των Πειραιωτών ανακοίνωσε την απόκτηση της 22χρονης Θεσσαλονικιάς πασαδόρου.

Η επιστροφή της Κωνσταντινίδου στην Ελλάδα συνδυάζεται με τα «ερυθρόλευκα», αφού ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα της.

Η 22χρονη πασαδόρος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε έτοιμη να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να συνεχίσει στις υψηλές πτήσεις τονίζοντας  στο olympiacossfp.gr «Μετά από την περσινή πορεία, ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα σε όλη την Ελλάδα που κάποια αθλήτρια θα σκεφτεί να ακολουθήσει. Και για εμένα προσωπικά, ερχόμενη από την Αμερική, αποτελεί την πρώτη επιλογή που θα κοιτούσα για το μέλλον μου. Εύχομαι να μπω στο κλίμα της ομάδας, που ήδη έχω εμπειρίες από τις συμπαίκτριές μου, στην εθνική και να συνεχίσουμε την ίδια πορεία για να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου. Η διεθνής πασαδόρος (16/09/1996) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!