BEACH VOLLEY

Έτοιμα τα κορίτσια μας για το καλύτερο!

Έτοιμα τα κορίτσια μας για το καλύτερο!

Με στόχο την Κυριακή να σηκώσει ψηλά στον ουρανό της Αυστρίας το νέο τρόπαιο της CEV οι διεθνείς πρωταθλήτριες του Beach Volley σε περίπου 3 ώρες στο  Κλάγκενφουρτ ρίχνονται στη μάχη της διάκρισης των τελικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

trophy_cev_beach volley

Η Εθνική μας, έστω και με wild card επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το 2012, όταν είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας στον τελικό από τις Ολλανδέζες πρωταθλήτριες Βαν Ίερσελ/Κάιζερ.

Λίγες ώρες λοιπόν πριν τη μάχη της πρεμιέρας των ομίλων, όπου στο άνοιγμα της αυλαίας του Α’ομίλου Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη θα βρεθούν στς 16.00 αντιμέτωπες και πάλι με την Βαν Ιέρσελ, αυτή τη φορά όμως με παρτενέρ της την Μέπελνικ, με την οποία πέρυσι κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Μπάντεν της Αυστρίας, η Βίκυ Αρβανίτη με ποστάρισμα της στο προσωπικό της “τοιχο” στο Facebook εξέφρασε τα συναισθήματά της που συμμετέχει και πάλι στη γιορτή του Ευρωπαϊκού beach volley και ευχαρίστησε τον προέδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη που βοήθησε στην φετινή τους παρουσία.

“Έτοιμες για την εκκίνηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος beach volley που ξεκινά αύριο στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας. Πρόκειται για ένα μέρος όπου έχει παράδοση σε άψογες διοργανώσεις, με ένα κεντρικό γήπεδο που δεν πέφτει “καρφίτσα”… Οπότε αποτελεί και το αγαπημένο μέρος κάθε ομάδας.

Έπειτα από 2 χρόνια απουσίας από τους τελικούς Ευρώπης ως ομάδα ( τελευταία φορά αγωνιστήκαμε στη Χάγη κατακτώντας την 2η θέση ) , επιστρέφουμε και πάλι, αυτή τη φορά όμως με WC ( κάρτα ελεύθερης συμμετοχής ) στην απόκτηση της οποίας συνέβαλλε ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομμάτης τον οποίο και ευχαριστούμε γι’αυτό. Διαφορετικά θα μέναμε έξω από μια μεγάλη διοργάνωση στην οποία ως χώρα έχουμε καλή παράδοση , λόγω των νέων κανονισμών που ισχύουν πια.

Βρισκόμαστε στον πρώτο όμιλο όπου είναι και ο πιο δύσκολος συγκριτικά με τους υπόλοιπους αλλά θα παλέψουμε για κάτι καλό εδώ. Πρώτος αγώνας είναι αύριο στις 16:00Ελλάδος απέναντι στο φαβορί του τουρνουά και Νο1 στην Ευρωπαϊκή κατάταξη, τις Ολλανδέζες Meppelink -Van Iersel”.