CHAMPIONS LEAGUE

Έτοιμοι για τον πρώτο στόχο! (vid)

Έτοιμοι για τον πρώτο στόχο! (vid)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (21.00) τη γερμανική Φριντρισχάφεν και η νίκη θα ισοδυναμεί με μισό βήμα πρόκρισης από τον «ερυθρόλευκο» στόχο που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε την αναμέτρηση: ΕΔΩ

Χωρίς τον Κάρσον Κλάρκ και τον Κώστα Χριστοφιδέλη, με τον Αινεία Τζελάτη ετοιμοπόλεμο ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει γερά τα θεμέλια πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με αρχηγό τον Μενέλαο Κοκκινάκη, ο οποίος μίλησε στο Volleyplanet για την σημερινή ευρωπαϊκή πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες απέναντι σε μια ομάδα με παράδοση στη διοργάνωση που ωστόσο έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα φέτος τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στον τέταρτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε!

Παλιοί αντίπαλοι από το ελληνικό πρωτάθλημα θα βρεθούν και πάλι από την άλλη μεριά του φιλέ στο ZF Arena με τα χρώματα της γερμανικής ομάδας, ο πρώην πασαδόρος του Ολυμπιακού και του Ηρακλή, Σιμόν Τίσερ αλλά και ο πρώην κεντρικός του Παναθηναϊκού, Νικ Βόγκελ. Ο τελευταίος μάλιστα δήλωσε στo Volleyplanet ότι «Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό» με τον σεβασμό στην ομάδα των «ερυθρολεύκων» να είναι δεδομένος.

Promo video και κόσμος

Η ZF Arena στα φετινά παιχνίδια δεν είναι η ίδια έδρα του παρελθόντος. Ωστόσο το όνομα του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με το γεγονός ότι για τη Φριντρισχάφεν το παιχνίδι είναι «do or die» δίνει αυξημένη ζήτηση στα εισιτήρια και όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο οι παίκτες προσκαλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών.

Η 3η αγωνιστική

17.00: Ζενίτ Καζάν (Ρωσία) – Ποσογίλνιτσα (Αυστρία)

21.00: Φριντρισχάφεν (Γερμανία) – Ολυμπιακός (Ελλάδα)