ΔΙΕΘΝΗ

Euro 2021: Βήμα πρόκρισης για Ντεσποτόφσκι, σειρά έχει ο Τάλερ

Euro 2021: Βήμα πρόκρισης για Ντεσποτόφσκι, σειρά έχει ο Τάλερ

“Με το δεξί” μπήκε τη Δευτέρα στoυς ομίλους των προκριματικών του Eυρωπαϊκού πρωταθλήματος 2021 η Βόρεια Μακεδονία, του πασαδόρου του ΠΑΟΚ, Φιλίπ Ντεσποτόφσκι, ενώ σήμερα στη μάχη της διάκρισης με τα “χρώματα” της Αυστρίας, ρίχνεται ο πασαδόρος του ΟΦΗ, Μαξ Τάλερ.

Η ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης στα Σκόπιαέκανε, στο πλαίσιο του ‘α τουρνουά του C ομίλου, σημαντικό βήμα πρόκρισης επικρατώντας  με 3-1 (27-25, 25-21, 23-25, 25-19) της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης, σε ένα ματς με “γαλανόλευκες” πινελιές.

bosnia_north macedonia

Εκτός από τον “μαέστρο” του ΠΑΟΚ, Ντεσποτόσφκσι (Νο 11) που ξεκίνησε βασικός, αλλά αγωνίστηκε μόνο στο 1ο σετ, χωρίς να σημειώσει πόντο, β’ διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο διεθνής μας ρέφερι, Αλέξανδρος Αβραμίδης.

Σήμερα στο β’ ματς του τουρνουά η Βοσνία-Ερζεγοβίνη θα προσπαθήσει να ρεφάρει την χθεσινή ήττα κόντρα στην Τουρκία, που αύριο στο τελευτίο ματς του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την παρέα του Ντεσποτόφσκι.

thaller

Στη Χαντέρα τυ Ισραήλ απόψε ένας άλλος ξένος της φετινής Volleyleague ανδρών,  ο Αυστριακός πασαδόρος του ΟΦΗ, Μαξιμίλιαν Τάλερ θα προσπαθήσει στο πλαίσιο της πρεμιέρας του α’ τουρνουά του Β’  ομίλου να οδηγήσει τοαντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σε μία πολύτιμη νίκη επί της διοργανώτριας χώρας του Ισρήλ., ενώ αύριο αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Βουλγαρία.