ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Μια «ευ» προσπάθεια στη νέα εποχή του Peristeri Volley (vid)!

Μια «ευ» προσπάθεια στη νέα εποχή του Peristeri Volley (vid)!

Μια νέα προσπάθεια, μια προσπάθεια ‘πράσινη΄ με οικολογικό αποτύπωμα κάτι που λείπει από τις ομάδες βόλεϊ θα επιδιώξει να φέρει το «Ευ Peristeri Volley».

Με μπροστάρη τον ιδιοκτήτη του Ομίλου «Cocomat», Πωλ Ευμορφίδη όρεξη για δυνατά μηνύματα κοινωνικού και περιβαλλοντολογικού ενδιαφέροντας το «Ευ Peristeri Volley» είναι μια νέα πρόταση αλλά και μια ομάδα με νέους στόχους σε βάθος τετραετίας.

Συμπαραστάτης σε όλο αυτό και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδη που στηρίζει τόσο τον αθλητισμό όσο και τις πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να εκπαιδεύσουν τη νέα γενιά.

To promo video:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Peristeri Volley –μια από τις πιο σημαντικές και αυθεντικές αθλητικές ακαδημίες της χώρας- ανακοινώνει την έναρξη της εποχής «ευ» στο Περιστέρι.

Με το κύρος και την έμπρακτη υποστήριξη του παγκόσμιας εμβέλειας ομίλου «Cocomat», με μπροστάρη τον ιδιοκτήτη του Πωλ Ευμορφίδη και θερμό υποστηρικτή το δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, στοχεύει να «ευ» εκπαιδεύσει, μέσω του παραδείγματός της, τα εκατοντάδες μέλη της στο Περιστέρι και τους όμορους δήμους.

Βασικός «ευ» σκοπός είναι η περαιτέρω καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης και καλών πρακτικών των μελών επιδιώκοντας ο τρόπος ζωής μας να αφήνει το ελαφρύτερο αποτύπωμα στον πλανήτη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις υγιεινές και ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες, στο πρότυπο της Vegetarian διατροφής.

Στον αγωνιστικό τομέα, η επιτυχημένη πορεία των αναπτυξιακών τμημάτων, ενισχύεται προοδευτικά με τη δημιουργία ισχυρής Γυναικείας αντιπροσωπευτικής «ευ» ομάδας υψηλών αγωνιστικών στόχων.

Το πρώτο πλάνο κοινωνικής δράσης και προσφοράς είναι έτοιμο και θα υλοποιείται σταδιακά, αναλόγως των συνθηκών και περιορισμών της εποχής.

Ευ αγωνίζεσθαι, ευτυχία, ευσυνειδησία και όλες οι «ευ» θετικές λέξεις, θα μας συντροφεύουν στέλνοντας δυνατά μηνύματα για τον αθλητισμό, την κοινωνία και τον πλανήτη μας. Στόχος μας οι «ευ» σκοποί μας να αγκαλιαστούν από ολόκληρη την αθλητική οικογένεια.

Ευ… ξεκινάμε!