«Έβρεξε» 3000 λούτρινα το Παλαπανίνι!
23/12/2019 23:53
Ποιος να ασχοληθεί με το… αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης Μόντενα-Βαλέντια όταν το εξωαγωνιστικό είναι απλά μαγικό!
Μια πρωτοβουλία ξεχωριστή στο κλίμα των ημερών έτρεχε εδώ και δέκα μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο η Μόντενα, ενημερώνοντας τους φίλους της να φέρουν μαζί τους λούτρινα με στόχο αυτά να δοθούν σε παιδιάκια που βρίσκονται σε νοσοκομεία ή ιδρύματα.
Πιστοί οπαδοί του… καλού θεάματος, του καλού αγώνα και κυρίως των σωστών προτύπων, οι Ιταλοί στην ανάπαυλα δεύτερου προς τρίτου σετ πήραν το σύνθημα και πέταξαν στο τάραφλεξ όλα τα λούτρινα!
Η… βροχή ήταν άκρως εντυπωσιακή με την εικόνα να μιλάει από μόνη της για το πού μπορεί να φτάσει το άθλημα αυτό αν υπάρχει μεράκι και θέληση (σ.σ στην Ελλάδα δεν φαίνεται να υπάρχει), ενώ αθλητές και κοινό το χάρηκαν με την ψυχή τους. Την ίδια χαρά και ακόμα μεγαλύτερη θα πάρουν και οι μικροί φίλοι όταν τους παραδοθούν!