ΔΙΕΘΝΗ

Ευρωπαϊκό Tour για τις «καουμπόισσες» σε Ν. Σμύρνη & Μαρκόπουλο

Ευρωπαϊκό Tour για τις «καουμπόισσες» σε Ν. Σμύρνη & Μαρκόπουλο

Την ευκαιρία να συνδυάσουν διακοπές και το αγαπημένο τους άθλημα θα έχουν τα κορίτσια του Πανεπιστημίου του Ουαϊόμινγκ στην ευρωπαϊκή τους περιοδείας σε Κροατία και Ελλάδα, όπου θα δώσουν συνολικά 5 φιλικά ματς στα γήπεδα των δύο χωρών.

Η ομάδα των “Cowgirls” του προπονητή Chad Callihan, στο 3ο τους ευρωπαϊκό Tour και πρώτο, μετά το 2018, θα βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ και στο Σπλιτ, όπου αφού απολαύσει τα αξιοθέατα των κροατικών πόλεων θα δώσει τρία φιλικά ματς, ένα με την ομάδα του Ζάγκρεμπ και δύο με τη ZOK Split.

Αύριο, 18 Ιουνίου, η πανεπιστημιακή ομάδα του Ουαιόμινγκ θα βρίσκεται στην Ελλάδα και από την Αθήνα θα ταξιδέψει στο Ναύπλιο. Μετά από μια μέρα περιήγησης στην πρώτη πρωτεύουσα της χώρας μας, η αμερικανική ομάδα θα επιστρέψει στις 20 Ιουνίου στην Αθήνα, όπου θα δώσει έναν αγώνα με τον Μίλωνα, ενώ την επομένη θα τεστάρουν το απόγευμα τις δυνάμεις τους στο Μαρκόπουλο, κόντρα στην ομάδα των Μεσογείων.

Στις 22 Ιουνίου οι “καουμπόισσες”  θα πάνε στην Αίγινα, τελευταίο τους τουριστικό σταθμό στην Ελλάδα,  πριν πετάξουν στις 23 Ιουνίου για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι “Αρκούδες” του Βόρειου Κολοράντο στην Ελλάδα

Σε ανάλογη περιοδεία βρίσκεται ήδη και η γυναικεία πανεπιστημιακή ομάδα του North Colorado. Από τις 12 Ιουνίου οι “Bears” ταξίδεψαν στην Ιταλία, όπου βρίσκονται μέχρι σήμερα, έχοντας επισκεφτεί ήδη Μιλάνο, Φλωρεντία και Ρώμη. Από τις πόλεις που επισκέφτηκαν έδωσαν και κάποιους αγώνες με τοπικές ομάδες, ενώ τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Στη χώρας μας θα επισκεφθούν Αθήνα και Κόρινθο, όπου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν κάποια ματς με ελληνικές ομάδες, έως ότου επιστρέψουν στη βάση τους στις 22 Ιουνίου.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...