Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φαβορί ο Ολυμπιακός, για τον… άθλο ο Άθλος Ορεστιάδας

Φαβορί ο Ολυμπιακός, για τον… άθλο ο Άθλος Ορεστιάδας

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα στο Ρέντη (18:00) με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Άθλο Ορεστιάδας σε μια αναμέτρηση όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους και οι ακρίτες της Θράκης να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν…

Λίγα 24ωρα μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Challenge Cup, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραματικότητα υποδεχόμενος τον Άθλο Ορεστιάδας.

Ένα παιχνίδι όπου οι Πειραιώτες είναι το φαβορί, ωστόσο εκτός από την μαχητική ομάδα του Άθλου καλούνται να ξεπεράσουν και την κούραση των συνεχόμενων αγώνων του τελευταίου διαστήματος.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι στο παιχνίδι της Ρουμανίας κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου φρόντισε να ξεκουράσει αρκετούς «βασικούς» του παίκτες και να κάνει το απαιτούμενο rotation στην ομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού αναφερόμενος στον αγώνα με τους Εβρίτες τόνισε «Θα είναι ένας σημαντικός αγώνας, για να κερδίσουμε βαθμούς για το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς και να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας, μετά τον νικηφόρο αγώνα στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του ο διαγώνιος της ομάδας, Νίκος Ζουπάνη συμπλήρωσε «Ένα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν είναι ποτέ εύκολο. Εμείς ερχόμαστε με τη φορά του ευρωπαϊκού και θέλουμε να κρατήσουμε το νικηφόρο σερί. Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε μια καθαρή νίκη μέσα στο Ρέντη».

Για την έκπληξη ο Άθλος

Με στόχο να κάνει μια ακόμη υπέρβαση και να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός όπως και στο παιχνίδι του Α γύρου στην Ορεστιάδα θα εμφανιστεί ο Άθλος στο Ρέντη.

Ο Θοδωρής Χουσίδης χωρίς προβλήματα και με όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι και σε βαθμολογικό όφελος.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» σχολιάζοντας την αναμέτρηση δήλωσε «Μετά τη σημαντική νίκη που πετύχαμε επί του Αριστοτέλη Σκύδρας και τη διακοπή λόγω του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» πηγαίνουμε να αγωνιστούμε στην έδρα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή για εμάς και γνωρίζουμε ξεκάθαρα, ότι μεγάλο φαβορί του αγώνα είναι οι Πειραιώτες.

Παρόλα αυτά, με καλή ψυχολογία και τη βοήθεια των δύο νέων αθλητών μας, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι το δυνατόν καλύτερο από το ματς, παίζοντας δυνατά και χωρίς κανένα άγχος. Δεν αντιμετωπίζουμε Ιδιαίτερα προβλήματα και θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Άλλωστε, πάντα ένας αγώνας με αντιπάλους αυτού του μεγέθους, μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει…».

Ικανοποιημένος για την επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα, δήλωσε ο Κουβανός «μπόμπερ» Ντάριελ Άλμπο, που θα ήθελε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στα «χρώματα» του Άθλου, με μια… βόμβα στου Ρέντη.

«Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα και βλέπω αρκετούς συμπατριώτες μου να αγωνίζονται εδώ, αλλά και φίλους που έκανα τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες που έπαιξα.

Στον Άθλο Ορεστιάδας διοίκηση, προπονητές και συμπαίκτες μου με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα του Άθλου στην επίτευξη του στόχου του.  Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας, όσο πρέπει, να παίξουμε έξυπνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και γιατί όχι, να κάνουμε την έκπληξη!  Ευχαριστώ τον προπονητή μου και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Άθλο» δήλωσε ο Άλμπο.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...