ΔΙΕΘΝΗ

Φύλαγε το καλό για το τέλος

Φύλαγε το καλό για το τέλος

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του Κατάρ πανηγύρισε χθες ο Ζένια Γκόρτσανιουκ και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την αυλαία του πρώτου γύρου για την Αλ Σααντ.

Ο πρώην άσος της ΜΕΝΤ, ήταν και πάλι πολύ καλός στο νέο του ρόλο ως διαγώνιος, όπου με 21 πόντους οδήγησε την ομάδα του στο εκτός έδρας 3-1 (25-17, 25-19, 22-25, 25-17) επί της Qatar SC, βάζοντας τέλος έστο στο αρνητικό σερί των τριών τελευταίων αγώνων.

Έτσι με την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η Αλ Σαντ βρέθηκε με 10 βαθμούς στην 8η θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος που διακόπτεται για έναν μήνα. Στην κορυφή με 26 βαθμούς είναι η Al Arabi SC Doha.

Ο Γκόρτσανιουκ θα έχει τέσσερις μέρες ρεπό και στη συνέχεια όπως δήλωσε στο Volleyplanet “θα κάνω μία πολύ καλή προετοιμασία για τον επόμενο γύρο γιατί θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου και να επιστρέψω στις υποχρεώσεις μου σε ακόμη καλύτερη κατάσταση.

Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος θα μείνω στην Ντόχα και θα δουλέψω τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης αλλά και στο γήπεδο… Από μεθαύριο πάντως ξεκινάω μόνος μου βάρη…” τόνισε ο Ζένια Γκόρτσανιουκ, που είναι ενθουσιασμένος, τόσο για αυτή τη νέα εμπειρία της ζωής του, αλλά και γιατί τα επόμενα 24ωρα αναμένει την επίσκεψη ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου.