ΔΙΕΘΝΗ

Στην ιστορία το φιλί στο ντέρμπι «μίσους»!

Στην ιστορία το φιλί στο ντέρμπι «μίσους»!

Η Φενέρ αρνήθηκε να φωτογραφηθούν μαζί οι Ιταλίδες αδερφές Μποσέτι, οι οποίες αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι στο ντέρμπι Φενερμπαχτσέ-Γαλατασαράι και το στιγμιότυπο με το φιλί των δυο τους στο φιλέ -μετά τη λήξη της αναμέτρησης- πέρασε στην ιστορία!

Ως το πιο όμορφο στιγμιότυπο -σε πείσμα των καιρών- μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση των αδερφών Μποσέτι να ανταλλάξουν ασπασμό στο φιλέ ως αντίπαλες μετά τη λήξη του αγώνα Φενερμπαχτσέ-Γαλατασαράι για το τουρκικό πρωτάθλημα. Κι ενώ όλοι μένουν στην τυπική χειραψία στο φιλέ πριν αλλά και μετά την αναμέτρηση, ήρθαν οι σταρ… Λούτσια και Κατερίνα Μποσέτι, που αγωνίζονται στη Φενερμπαχτσέ και την Γαλατασαράι αντίστοιχα για να δώσουν ένα ιστορικό στιγμιότυπο!

Άρνηση της Φενέρ γιατί δεν είχαν άδεια για κοινή φωτογραφία!

Τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσαη ανέφεραν ότι οι αδερφές ζήτησαν να βγούνε κοινή φωτογραφία στο τέλος του ματς αλλά η Φενέρ το αρνήθηκε γιατί ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα εγγράφως το αίτημα της ομάδας (σ.σ Γαλατσαράι) προκειμένου να δοθεί από τους γηπεδούχους σχετική άδεια!

Εξάλλου, είναι γνωστή η μεγάλη αντίπαλότητα των δυο σωματείων σε όλα τα σπορ, μια “έχθρα” που κάνει τις διοικήσεις των ομάδων ιδιαίτερα προσεκτικές σε τέτοιου είδους ζητήματα που προκαλούν πάθη ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων.

Παρόλα αυτά, οι δυο αδερφές δεν πτοήθηκαν και εξέπληξαν συμπαίκτριες και όσους παρακολούθησαν τη… στιγμή στο φιλέ, στέλνοντας με το δικό τους τρόπο το μήνυμα ενότητας για τον αθλητισμό αλλά και το μήνυμα ότι ως αδερφές δεν μπορεί τίποτα να τους χωρίσει!

Πάνω από όλα όμως μήνυμα ότι η «μάχη» παραμένει μόνο μέσα στις γραμμές του τάραφλεξ!