ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Φιλική νίκη του Αστέρα Νίκαιας

Φιλική νίκη του Αστέρα Νίκαιας

H ομάδα των Γυναικών του Αστέρα Νίκαιας επιβλήθηκε σε εκτός έδρας φιλικό του Πειραϊκού με 3-1 σετ.

Εκμεταλλευόμενος ακόμη μία φορά το ρεπό που έχει η ομάδα της Νίκαιας αυτή την εβδομάδα, ο προπονητής, Παναγιώτης Μαρούλης, είχε την ευκαιρία να ανακατέψει εκ νέου… την τράπουλα και να προχωρήσει σε δοκιμές, προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ανταπόκριση των αθλητριών ενόψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεων.

Παρά την απουσία της Τάσσιου, η φιλοξενούμενη ομάδα παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία και έφτασε σχετικά άνετα στο υπέρ της αποτέλεσμα. Τα εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση, η αποτελεσματικότητα στο σερβις, όπως και οι «ανεβασμένες» επιδόσεις στο μπλοκ κατέστησε την ομάδα μας κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχες έφταναν μετά βίας στους 10 πόντους, με εξαίρεση το 3ο σετ, στο οποίο οι πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και τακτικές επηρέασαν την εικόνα της ομάδας του Μαρούλη, με αποτέλεσμα να μειώσουν!

Ευχάριστη έκπληξη το 4ο σετ, εκεί όπου ο κόουτς των φιλοξενούμενων επέλεξε να παρατάξει τις Νεάνιδες, οι οποίες βγάζοντάς τον “ασπροπρόσωπο” επικράτησαν κόντρα στη βασική ομάδα των Γυναικών του Πειραϊκού με 25-15!

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας σε αυτό το φιλικό” δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα Νίκαις, Παναγιώτης Μαρούλης και συμπλήρωσε: “Είχα πει στα κορίτσια ότι αυτό που θέλω να δω σήμερα είναι αποτελεσματικότητα στην επίθεση από τις άκρες, καλό σέρβις και καλοστημένο μπλοκ! Ήθελαν τα κορίτσια να κάνουν μετά από καιρό μία καλή εμφάνιση και με την συγκέντρωση τους σε αυτά που θέλαμε να κάνουμε πραγματικά σήμερα με έκαναν χαρούμενο με αυτό που είδα!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στις Νεάνιδες που έδειξαν επιτέλους αυτά που κάνουν στην προπόνηση και κατάφεραν να κερδίσουν με ευκολία μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των γυναικών μας! Ελπίζω μετά από αυτή την εμφάνιση να καταλάβουν επιτέλους οι μικρές ότι βόλεϊ δεν παίζει η ηλικία αλλά το ταλέντο, η θέληση και το θράσος του αθλητή και της ομάδας! Δείχνει η ομάδα μας να βρίσκει την φόρμα της παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και είμαι αισιόδοξος ότι με την δουλειά που κάνουμε θα παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θέλω από εδώ και πέρα και στα επίσημα παιχνίδια”.