Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σενάρια για Κουβανό στον Ολυμπιακό

Σενάρια για Κουβανό στον Ολυμπιακό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς ενώ στους πρωταθλητές συνεχίζεται η… αποκέντρωση με την πρόσφατη αποχώρηση των κεντρικών, Πελεκούδα, Σμαραγδή γίνονται κινήσεις και για την αναζήτηση ενός διαγωνίου που θα ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, μετά την αίσθηση που προκάλεσε στο παγκόσμιο βόλεϊ η μεταγραφή του Κουβανού, Χαβιέρ Χιμένες στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη σαφή ενίσχυση που αποκτούν οι Θεσσαλονικείς στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου, εξετάζουν σύμφωνα με κάποια σενάρια το ενδεχόμενο να απαντήσουν “με το ίδιο νόμισμα”.

Συγκεκριμένα, κάτω από άκρα μυστικότητα, οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει προσπάθειες, ώστε να αποκτηθεί ένας Κουβανός άσος που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κορέας. Χωρίς να έχει γίνει το όνομά του γνωστό, στην V- League της Κορέας, αγωνίζονται οι Κουβανοί Λεονάρντο Λεϊβα Μαρτίνες (Daejeon Samsung Fire Bluefangs), ο Μάικλ Σάντσεζ Μποζουλεβα (Ιncheon Korean Air Jumbos) και ο Ρομπερτλάντι Σιμόν (Αnsan Ok Savings Bank Rush & Cash), που θεωρητικά πολύ δύσκολα θα αφήσουν  τα πλουσιοπάροχα συμβόλαιά τους.

Αντίθετα με τους παραπάνω, ο 26χρονος συμπατριώτης τους Osmel Camejo Durruthy (2.01μ) που τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα της ουραγού Αsan Woori Card Hansae, θεωρείται ήδη “ξένο σώμα” από την ομάδα του, καθώς δεν ικανοποίησε ποτέ τις προσδοκίες του προπονητή και των ανθρώπων της ομάδας του, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο άσχημα για αυτόν όταν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες υπέστη έναν τραυματισμό (διάστρεμα) και δεν κατάφερε να βοήθήσει την ομάδα του.