BEACH VOLLEY

Φινάλε και για Βίκυ-Πένυ στο Αμβούργο

Φινάλε και για Βίκυ-Πένυ στο Αμβούργο

Δεν τα καταφεραν και στον τριτο τους αγώνα στο Μajor του Αμβούργου, Αρβανίτη/Καραγκούνη. Οι διεθνείς μας ηττήθηκαν οπως και στο EURO της Ελβετίας, απο τις  “οικοδέσποινες” Χόλτβικ/Ζέμλερ με 2-0 (23-21, 21-19) στον Β’ όμιλο του κυρίως ταμπλό και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση της Γερμανικής πόλης, οπως έγινε νωρίτερα με τους Κοτσιλιάνο-Ζουπάνη.

Και σε αυτό το παιχνίδι το η εθνική μας ομάδα, τα έδωσε ολα για να πάρει τη νίκη-επιβίωσης αλλά έχασε και τα δύο σετ στις λεπτομέρειες.

Επόμενη πρόκληση για Βίκυ/Πένυ, το Γκραν Σλαμ του Ολστιν την επομενη εβδομάδα στην Πολωνία  όπου θα ξεκινήσουν απευθείας στο κυρίως ταμπλό ενω παράλληλα θα είναι το τελευταιο τεστ πριν το Προολυμπιακο τουρνουά του Στάβαγκερ που ειναι ο πρωτος μεγάλος στόχος της χρονιάς.

Για την  πορεία  της εθνικής στο  τουρνουά του Αμβούργου (τρεις ήττες), η κορυφαία και έμπειρη, Βίκυ Αρβανίτη, σχολίασε στον Volleypalnet: « Το καθοριστικό ματς για μας ήταν με τις Καναδεζες αλλά μην ξεχνάμε ότι στο Ρίο τις κερδίσαμε στον πόντο 15-13.Όλες αυτές οι ομάδες παίζουν 4 χρόνια μαζί και οι Γερμανίδες 10!

Εμείς είμαστε ομάδα 5 μηνών αγωνιστικής δράσης.. Το ότι τις κοιτάμε στα ίσα και τις κερδίζουμε, είναι κατά πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες που είχαμε όταν ξεκινήσαμε. Πλέον γυρίζουμε σελίδα και συγκεντρωνόμαστε για το grand slam του Όλστιν στην Πολωνία την επόμενη εβδομάδα όπου θα ξεκινήσουμε από το κυρίως ταμπλό»