BEACH VOLLEY

Φινάλε στον Άγιο Νικόλαο με τις απονομές των νικητών (fot)

Φινάλε στον Άγιο Νικόλαο με τις απονομές των νικητών (fot)

Με τις καθιερωμένες απονομές στο Agios Nikolaos Championships έπεσε την Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο η αυλαία του 27ου Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ. (δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ)

ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την απονομή στην MVP Πένυ Καραγκούνη έκανε η αντιπρόεδρος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου.

Την απονομή στον MVP Άγγελο Μανδηλάρη έκανε ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης.

Την απονομή στο χάλκινο μετάλλιο στις Λίζα Τριανταφυλλίδη, Πηγιάννα Μεθενίτη έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρήτης Ανδρέας Γιαννόπουλος και ο Γιάννης Κοζίρης, εκπρόσωπος της Volkswagen.

Την απονομή στο ασημένιο μετάλλιο στις Δήμητρα Καραγκούνη, Ηλέκτρα Αγριοδήμου έκανε ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης και ο Βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης.

Την απονομή στο χρυσό μετάλλιο στις Βίκυ Αρβανίτη, Πενύ Καραγκούνη έκανε η αντιπρόεδρος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

Τα κύπελλα στις πρωταθλήτριες έκανε η αντιπρόεδρος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΝΔΡΩΝ

Την απονομή στο χάλκινο μετάλλιο στους Δημήτρη Χατζηνικολάου, Στέλιου Τζιουμάκα έκανε η εκπρόσωπος της Basilico Άννα Χαρουλάκη και η εκπρόσωπος της Mirum Έλενα Βάσκο.

Την απονομή στο ασημένιο μετάλλιο στους Γιώργο Μιχελάκη, Βασίλη Μούχλια έκανε ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Μιχάλης Φαρσάρης και ο εκπρόσωπος της blue.gr Άγγελος Πάγκαλος.

Την απονομή στο χρυσό μετάλλιο στους Άγγελο Μανδηλάρη, Ιάσονα Κανέλλο έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Δήμητρα Χαριτίδου και ο Γιάννης Γουλιδάκης, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΛΑΚΕΤΩΝ

Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό για την άριστη συνδιοργάνωση του Agios Nikolaos Championships. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Δήμητρα Χαριτίδου.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια Κρήτης, συνδιοργανωτή του τουρνουά στην Περιφέρεια Κρήτης, συνδιοργανωτή του τουρνουά. Την απονομή έκανε η αντιπρόεδρος της επιτροπής μπιτς βολεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου. Την πλακέτα παρέλαβε ο Γιάννης Γουλιδάκης, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) και στην Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ), συνδιοργανωτές του τουρνουά. Την απονομή έκανε η αντιπρόεδρος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου. Τις πλακέτες παρέλαβαν αντίστοιχα οι Πρόεδροι Χάρης Αλεξάκης και Μιχάλης Φαρσάρης.