Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Φωνές» από Έβρο για ατμόσφαιρα στη Μίκρα

«Φωνές» από Έβρο για ατμόσφαιρα στη Μίκρα

Τη δυσαρέσκειά της για τις απαράδεκτες συνθήκες που βίωσε η ακριτική αποστολή στη Μίκρα στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της εξ’ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Volleyleague “Πάμε Στιοίχημα” με τον Άρη εξέφρασε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

“Η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός με λύπη επιθυμεί να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις θλιβερές και απαράδεκτες καταστάσεις που βίωσε η αποστολή της ομάδας αλλά και οι φίλοι της, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας κατά τη διάρκεια του αγώνα της με τον Άρη. Οι συνεχείς ύβρεις, οι απειλές και η τεχνητή ένταση την οποία δημιουργούσαν λιγοστοί άνθρωποι από την πλευρά του γηπεδούχου σωματείου, που όμως έμειναν αναπάντητες από τον επίσημο Άρη, θεωρούμε ότι δεν έχουν, δεν πρέπει να έχουν θέση στο χώρο του ελληνικού βόλει.

Εκφράζουμε την απορία μας, για το γεγονός ότι οι συνεχείς και πολλές φορές εκτός επιτρεπτών ορίων διαμαρτυρίες αθλητών του Αρη έμεναν μονίμως ατιμώρητες από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Το ευγενές και πολιτισμένο άθλημα το οποίο ανιδιοτελώς υπηρετούμε και τόσο αγαπάμε, δεν χωρά τέτοιου είδους «οπαδούς» και φιλάθλους και περιμένουμε μια δημόσια τοποθέτηση – καταδίκη από την διοίκηση του ΤΑΑ Αρης. Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρηθεί σιωπηλή συνενοχή.

Για τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθε αγώνας βόλεϊ είναι μια γιορτή. Σε κάθε παιχνίδι μας θέση έχουν ο νέοι, οι οικογένειες, άνδρες και γυναίκες αγνοί φίλαθλοι κάθε ηλικίας. Για εμάς στην νίκη και την ήττα η αξία είναι στο χειροκρότημα. Αυτό το βόλεϊ θέλουμε να υπηρετούμε, και για αυτό θα αγωνιστούμε.”