Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φουλ αγωνιστική δράση στη Volleyleague

Φουλ αγωνιστική δράση στη Volleyleague

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του Σαββάτου (19/11) για την 5η στροφή της Volleyleague αντρών. Χρονικά το τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του Μίλωνα και του ΟΦΗ ξεχωρίζει ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η…  έξοδος του Παναθηναϊκού στην Ορεστιάδα κόντρα στο μαχητικό Άθλο.

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Ο.Φ.Η. (5η αγωνιστική, 19/11, 21:30, Ε.Ρ.Τ.-3 HD TV)

Ο Μίλων με 7 βαθμούς σε 4 αγώνες ισοβαθμεί μαζί με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλει το τρίποντο για να διατηρηθεί μέσα στην πρώτη 4αδα.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: “Εχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο ματς όπως άλλωστε θα είναι όλα τα ματς του πρωταθλήματος. Θέλουμε να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να μπορέσουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα”

Ο κεντρικός του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλωνα Ανδρέα Ανδρεάδη δήλωσε: “Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τον αγώνα με την Κηφισιά και να επιστρέψουμε στις νίκες. Θέλουμε τη νίκη που θα μας κρατήσει μέσα στην πρώτη 4αδα”

Η ομάδα του ΟΦΗ ταξιδεύει στην Αθήνα, δίχως αγωνιστικά προβλήματα. Σε 4 αγώνες έχει 3 βαθμούς και ισβαθμοί με τον Πήγασο Πολίχνης.

Όπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας “ο Μίλωνας έχει πολύ καλή ομάδα, με παίκτες εγνωσμένης αξίας, αλλά και ελπιδοφόρους. Είναι μια οργανωμένη ομάδα στο μπρεικ-ποιντ, παίζουν καλά μπλοκ- άμυνα, ειδικά στις μπάλες με καλές συνθήκες του αντιπάλου. Έχει όμως και αυτός αδύνατα σημεία και θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε εκεί. Το γήπεδο είναι πολύ δύσκολο. Θα παίξουμε με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι”.

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας – Παναθηναϊκός Α.Ο. (5η αγωνιστική, 19/11, 19:00, Live Streaming ESAP TV)

O Άθλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα από τα πιο δυνατά ματς της 5ης αγωνιστικής στη Volley League (5η αγωνιστική, γυμναστήριο Nίκος Σαμαράς, 19/11, 19:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Κουτσούλας, Τζεπκινλής).

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Είναι άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι, όπου περιμένουμε τον κόσμο μας να βοηθήσει με την παρουσία του, όπως έκανε με τον Ολυμπιακό. Έχουμε αφήσει πίσω μας την αναμέτρηση με τον Πήγασο, κρατήσαμε μόνο αυτά που έπρεπε να διορθώσουμε και πιστεύω πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος πως κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, η ομάδα μου θα παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και θα είναι αντάξια των προσδοκιών όλου του φίλαθλου κοινού της Ορεστιάδας. Εύχομαι οι φίλαθλοι να γεμίσουν ξανά το γήπεδο και να δείξουν μια ακόμη φορά ότι η Ορεστιάδα έχει την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα».

Ο διαγώνιος της Ορεστιάδας Γιάννης Τσολακίδης είπε: «Έχουμε προετοιμαστεί για το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι μας με ένα ακόμη φαβορί του τίτλου, τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Η ομάδα πρέπει να μπει στο γήπεδο με ανεβασμένη ψυχολογία, με την ίδια μαχητικότητα, αλλά και το πάθος που είχε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε με τη στήριξη του κόσμου μας, ο οποίος έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα με τους ερυθρόλευκους, μετά την ήττα στην Πολίχνη να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας τις φιλοδοξίες που έχουμε αλλά και την σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Την περσινή σεζόν αντιμετωπίσαμε στον μικρό τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ 18 τον Παναθηναϊκό, όπου μάλιστα κάποια παιδιά από τις ακαδημίες των δύο συλλόγων σήμερα αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα. Θέλω να προσκαλέσω όλο τον κόσμο της Ορεστιάδας να παραβρεθεί στο νέο κλειστό γήπεδο «Νίκος Σαμαράς» και να δώσει ξανά με τις φωνές και τα χειροκροτήματά του ώθηση και φοβερή δυναμική στην ομάδα μας».

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση στη φάση των 16 του Challenge Cup και τη νίκη επί του Φοίνικα στο πρωτάθλημα εκστρατεύει στην Ορεστιάδα. Οι πράσινοι με με 8 βαθμούς ισοβαθμούν στην 3η θέση μαζί με την Κηφισιά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: “Καταφέραμε και πετύχαμε μια σημαντική νίκη πρόκριση στην Τσεχία κόντρα σε μια δυνατή ομάδα και σίγουρα μας γέμισε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια στην Ευρώπη. Ωστόσο το ματς αυτό το ξεχνάμε και όλη η προσοχή μας είναι στο ματς με τον Άθλο Ορεστιάδας που έχει μια επικίνδυνη έδρα. Παίζουμε απανωτούς αγώνες με συνεχόμενα ταξίδια ωστόσο το μυαλό μας και το πνεύμα μας είναι προσηλωμένο στους στόχους μας και δεν θέλουμε να παρρεκλίνουμε απο αυτή τη συνθήκη”.

Π.Α.Ο.Κ. – Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης (5η αγωνιστική, 19/11, 19:00, Live Streaming ESAP TV)

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την πρόκριση του στη φάση των “16” του Challenge Cup ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από τις νίκες με τον ΟΦΗ (εκτός έδρας) και την Κηφισιά.

O κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης είπε: “Ερχόμαστε από την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα. Ο Αριστοτέλης είναι πρώτη φορά στην κατηγορία. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη που τη θέλουμε για τη συγκέντρωση βαθμών. Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα. Δουλεύουμε σωστά, δουλεύουμε σε καλές συνθήκες και οι νίκες βοηθάνε πολύ. Θέλουμε και άλλες νίκες για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η θέση της ομάδας”.

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας έχει μία νίκη και 2 βαθμούς και μαζί με τον Άθλο μοιράζονται την 9η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Παναγιώτη Σδραυκάκη είναι αποφασισμένος να κάνει μία μεγάλη υπέρβαση.

O κεντρικός του Αριστοτέλη Σκύδρας Τσέλιος Παρασκευάς δήλωσε: “Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας είναι η αλήθεια. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα για αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να μονομαχήσουμε μέσα στο παιχνίδι,  να δώσουμε τα πάντα. Είμαστε μία ομάδα με πολύ καλές δυνατότητες. Μπορούμε να κάνουμε κάποια έκπληξη και ελπίζουμε αυτή η έκπληξη να είναι με τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100%”.

Ο β΄ προπονητής του Αριστοτέλη Γιώργος Σιπιτάνος δήλωσε: “Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ. Όπως ξέρουμε και γνωρίζουμε άλλους στόχους έχει ο ΠΑΟΚ, άλλους στόχους έχει ο Αριστοτέλης. Εμείς ευελπιστούμε, απαρόλες τις δυσκολίες που έχουμε με τραυματισμούς και μη συμμετοχή του 4ου ξένου να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και από ‘κει και πέρα ότι προκύψει, ότι κερδίσει αυτή η ομάδα”.

Από τον Αριστοτέλη έχουν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ο Κώστας Προύσαλης, ο Παυσανίας Αντωνίου, ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου και ο Γιάννης Παντακίδης.

Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στη Volley League.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Πήγασος Πολίχνης (5η αγωνιστική, 19/11, 17:00, Live Streaming ESAP TV)

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. φιλοξενεί το νεοφώτιστο Πήγασο Πολίχνης στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League (5η αγωνιστική, 19/11, 17:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Μουλά Λεμ., Βελώνης).

O Oλυμπιακός με 11 βαθμούς σε 4 αγώνες οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και μοναδικός στόχος του είναι η διατήρηση του αήττητου χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια.

Ο νεαρός διεθνής ακραίος Σπύρος Χανδρινός δήλωσε: «Μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση και τη δεύτερη νίκη κόντρα στην Κομάρνο, ακολουθεί ένα επίσης σημαντικό ματς για εμάς, για το πρωτάθλημα, απέναντι στον Πήγασο. Είμαστε αισιόδοξοι όπως πάντα και πάμε για την νίκη και μόνο! Θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια».

Ο Πήγασος προέρχεται από την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα – επί του Άθλου με 3-0 σετ – και ταξιδεύει στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη με σκοπό να κάνει καλή εμφάνιση.

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε: «Έχουμε ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό κι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Η ομάδα προετοιμάζεται κατάλληλα για να σταθεί όσον τον δυνατόν καλύτερα στο παιχνίδι και να μπορέσει να αποκομίσει αυτό που ελπίζουμε ό,τι μπορούμε μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια».

Volley League 2022-23

5η αγωνιστική

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Μουλά Λεμ., Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Μαλλιάρα, Ιωάννου Δημ., Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19:00, (Live Streaming ESAP T.V.): Π.Α.Ο.Κ. – Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Καπλάνης, Παπαδοπούλου Χρ., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Μέκιος Αναστ., Γραμματεία: Σαρδάνη Χρ.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 21:30 (Ε.Ρ.Τ. – 3): Α.Ο.Ν.Σ Μίλων – Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Καλιγέρη

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούποπολη, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ – Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Βρούτσης, Συρίγος, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...