BEACH VOLLEY

Futures: 5η θέση στο παγκόσμιο της Μαδρίτης για Ντάλλα- Χατζηνικολάου

Futures: 5η θέση στο παγκόσμιο της Μαδρίτης για Ντάλλα- Χατζηνικολάου

Την 5η θέση στο παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures στην Μαδρίτη κατέκτησαν ο Σταύρος Ντάλλας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Η Εθνική μας ομάδα πάλεψε για την είσοδό της στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ωστόσο λύγισε στον προημιτελικό και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Ο απολογισμός των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η 5η θέση και η προσθήκη 240 πολύτιμων βαθμών.

Ντάλλας και Χατζηνικολάου πέτυχαν μία νίκη κια μία ήττα στον όμιλό τους στο κυρίως ταμπλό και στην συνέχεια προκρίθηκαν στον γύρο των «12», επικρατώντας με 2-1 (21-10, 21-23, 15-08) σετ των Γερμανών Βουστ, Χάστερ (Νο6), δίνοντας τους το εισιτήριο για την οκτάδα.

Εκεί, αναμετρήθηκαν με το Νο2 του ταμπλό, τους Γάλλους Τσουίκ, Αλτβί από τους οποίους γνώρισαν την ήττα με 2-0 (21-19, 21-14) σετ.

Τώρα, ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Ποθητάκη θα ταξιδέψουν απευθείας για το Βίλνιους της Λιθουανίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί η Β’ φάση του Beach Volley Nations Cup (17-19/5).