BEACH VOLLEY

Γαλανόλευκη… απόβαση στην παραλία Φοινικούντες!

Γαλανόλευκη… απόβαση στην παραλία Φοινικούντες!

Έντονο ελληνικό “χρώμα”, τόσο εντός, όσο και εκτός άμμου, θα έχει από τις 4-6 Αυγούστου το φετινό Satellite μπιτς βόλεϊ γυναικών της CEV στην Λάρνακα.

Στον 80 φετινό σταθμό του θεσμού, στην τεράστια και πανέμορφη παραλία, που πέρυσι φιλοξένησε τα τελικά Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ19 της FIVB, τρεις ομάδες μας θα κυνηγήσουν την διάκριση και το έπαθλο των 4.000 ευρώ. Σε περίπτωση που η διεθνής Πέννυ Καραγκούνη, που συνεχίζει την αποθεραπεία της, λόγω τραυματισμού στον αντίχειρα, είναι σε θέση να πάιξει, τότε θα αγωνιστεί κανονικά με την Κωνσταντίνα Τσοπούλου, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση θα την αντικαταστήσει η Πηγή Μεθενίτη. Τα άλλα δύο ελληνικά δίδυμα συγκροτούν οι πρωταθλήτριες του Μάστερς του Αντίριου, Μαναβή/Σπηλιωτοπούλου και οι Ματιάδη/Μολδοβανίδη.

monaco_karagkouni_tsopoulou

Εκτός όμως από αγωνιστικό επίπεδο, στην κυπριακή διοργάνωση θα έχει την τιμητική της και η ελληνική διαιτησία παρουσία δύο διεθνών διαιτητών μας, ανάμεσα στις συνολικά 10 σφυρίχτρες του τουρνουά. Σε ρόλο delegate των διαιτητών της CEV θα είναι ο Χρήστος Μπαντιανίδης, ενών σε γνώριμη άμμο θα “σφυρίξει” και η μοναδική Ελληνίδα ρέφερι του κυπριακού Satellite, Παναγιώτα Ράντσιου, καθώς πέρυσι είχε βρεθεί ξανά στις κυπριακές εγκαταστάσεις ως διαιτητής του Παγκοσμίου Κ19.

rantsiou

Στο τεχνικό επιτελείο της διοργάνωσης, θα βρεθεί τέλος και ένας ακόμη Έλληνας, ο Κρητικός πρώην στατιστικολόγος-σκάουτερ του Πανναξιακού και εδω και λίγα χρόνια προπονητής στην Κύπρο,  Λεωνίδας Γαϊτανάκης, που με την εμπειρία του θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη διοργάνωση ως Technical & VIS Manager.