DARK ROOM

Γέμισε… κούπες το «Μάρκος Παπαδάκης»

Γέμισε… κούπες το  «Μάρκος Παπαδάκης»

Στο πλευρό της ομάδας της πρωταθλήτριας της Β’ Εθνικής Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, Αγίας Παρασκευής βρέθηκε χθες στο Χαλάνδρι το επιτυχημένο δίδυμο με την σπουδαία καριέρα μετά την Ελλάδα και στο εξωτερικό, Γιάννης Αθανασόπουλος και Σόνια Μποροβίνσεκ.

Το αδιαχώρητο επικρατούσε χθες στο κλειστό «Μάρκος Παπαδάκης» αρκετή ώρα πριν την έναρξη του β’ τελικού των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, ΠΑΚ Χαλανδρίου-Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής. Μεταξύ των απλών θεατών και φίλων του αθλήματος στις κερκίδες βρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα του βόλεϊ, μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Ουτζής,  Κατερίνα Πετρουλάκη, Άννα Σαλούστρου, Στέλιος Ατσιδάφτης,  Λία Γκόγκου, Δημήτρης Γιαμαλής, αλλά  και δύο εκλεκτοί «επισκέπτες» από το εξωτερικό.

Το επιτυχημένο ζεύγος του Κυπελλούχου και δευτεραθλητή Γερμανίας προπονητή της Στουτγκάρδης, Γιάννη Αθανασόπουλου και της Σλοβένας άσου της νταμπλούχου Τσεχίας, Μοντράνσκα Προστέγιοφ, Σόνια Μποροβίνσεκ που αμφότεροι ανανέωσαν με τις ομάδες τους, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην χώρα μας για διακοπές.

Μετά λοιπόν την τιμητική τους παρουσία στον πρόσφατο γάμο του φίλου και πρόπονητή, Δημήτρη Γιαμαλή, χειροκρότησαν τις πρώην συμπαίκτριες της Μποροβίνσεκ στην ΑΕΚ και νυν παίκτριες της Αγίας Παρασκευής, Μαρίνα Καλαϊτζίεβα και Αναστασία Παυλοπούλου, τις οποίες στο τέλος του ματς συνεχάρησαν για μία ακόμη επιτυχία στην καριέρα τους και τους ευχήθηκαν κι εις ανώτερα…