BEACH VOLLEY

Γεννημένος νικητής

Γεννημένος νικητής

Περίπου 4 μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στη Θεσσαλονίκη με το συμπαίκτη του Στράτο Καββαδά, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης βγήκε νικητής από αυτή την δύσκολη μάχη και αργά αλλά σταθερά κάνει αποφασιστικά βήματα επιστροφής, όντας πλέον στο στάδιο αποθεραπείας.

Με το 16ο Novasports Beach Volley Tournament να διεξάγεται μέσα στο ίδιο του το «σπίτι», τα Χανιά, δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από την μεγάλη του αγάπη, το μπιτς βόλεϊ και το σημαντικό ραντεβού στα… γνώριμα λημέρια, στις εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων.

O Αλέξανδρος Αλεξιάδης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση ότι σύντομα θα βρεθεί ξανά στη δράση.

«Είμαι δυνατός. Για βόλεϊ ακόμη βέβαια δεν ξέρω, αλλά είμαι δυνατός» υπογράμμισε αρχικά ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης ο οποίος συνέχισε λέγοντας για το τουρνουά «Το πρώτο πράγμα που είπα όταν ήρθα ήταν πως έχε όμορφη ατμόσφαιρα».

Όσον αφορά τον συμπαίκτη του Στράτο Καββαδά τόνισε «Με τον Στράτο μιλάμε συχνά και είναι όλα καλά» ενώ για τη συνέχεια δήλωσε αισιόδοξος πως την επόμενη χρονιά θα δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά των Χανίων.

«Είμαι στο στάδιο της αποθεραπείας. Θα δούμε πως πάμε του χρόνου. Αν και δεν είμαι σίγουρος, πιστεύω πως του χρόνου θα δηλώσω και εγώ συμμετοχή στο τουρνουά» σχολίασε ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης.