A2

Γεύμα αισιοδοξίας στο Αιγάλεω

Γεύμα αισιοδοξίας στο Αιγάλεω

Και ενώ μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του Α2 υποομίλου γυναικών (οι άλλοι όμιλοι ξεκινούν 5-6/11), ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Παντελής Βλάχος,  παρέθεσε γεύμα  στις παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

aigaleo-geuma-0022222aigaleo-geuma-0005555

Κατά τη διάρκεια του τραπεζιού,  ο διοικητικός ηγέτης του Σίτι, ευχήθηκε υγεία, καλή επιτυχία στις αθλήτριες ενόψει του μαραθωνίου που ξεκινάει (το Αιγάλεω παίζει στη  Ρόδο με την Τελχινίδα)  και τους ζήτησε να τιμήσουν τη φανέλα του συλλόγου και να καταθέτουν την ψυχή τους, κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

«Εμείς στο Αιγάλεω είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Σίγουρα ο όμιλος μας είναι πολύ δυνατός αλλά θέλω  από εσάς να δείξετε χαρακτήρα,να τα δίνετε όλα  σε κάθε ματς, σε κάθε σετ, σε κάθε πόντο, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.» πρόσθεσε ο κ. Βλάχος

Aigaleo antoniadou-098antoniadou-tasoula-999999

Αντωνιάδου: ” Να απολαύσουμε τη νέα πρόκληση”

Ευχές για καλή επιτυχία με υγεία  στην κούρσα της Α2, εξέφρασε και η προπονήτρια του συλλόγου, Αγγελική Αντωνιάδου. Η «σκηνοθέτιδα» των μεγάλων περυσινών επιτυχιών της αθηναϊκής ομάδας σε νεανίδες, κορασίδες, γυναίκες, μετά απο μια σκληρή και επίπονη προετοιμασία, σχολίασε στον Volleyplanet για το ανανεωμένο ρόστερ και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας:

«Έχουμε κληρωθεί στον πιο δύσκολο όμιλο της κατηγορίας. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά. Θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κάθε εβδομάδα θα δίνουμε μάχη για νίκη. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο.

Μόνο καλό θα μας κάνει αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Θα πάρουμε πολλές εμπειρίες κ κάθε αγωνιστική θα απολαμβάνουμε το παιχνίδι.

aigaleo-geuma-000006aigaleo-manolika-7777

Το ράστερ μας αποτελείται από συνδυασμό εμπειρίας κ ταλέντου. Κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη χημεία σε μια ομάδα.Είμαστε μια νέα ομάδα αλλά με αθλήτριες που έχουν πολλή όρεξη για δουλειά κ αυτο είναι το πιο σημαντικό.

Ο στόχος μας θα επιτευχθεί μόνο αν οι αθλήτριες μου είναι υγιείς. Είμαι τυχερή που φέτος συνεργάζομαι με αξιόλογες αθλήτριες με καταπληκτικό χαρακτήρα αγάπησαν αμέσως το Αιγάλεω κ δεν άργησαν να γίνουν μια όμορφη παρέα. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια κ τις 16 αθλήτριες μου.

Είναι ευλογία να δουλεύεις με τέτοιους χαρακτήρες. Εύχομαι σε όλες Υγεία Επιτυχίες κ πάμε όλοι μαζί να απολαύσουμε την Νέα πρόκληση! !!»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...