Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για 3η σεζόν στον Πανιώνιο η Μιλεντίγιεβιτς

Για 3η σεζόν στον Πανιώνιο η Μιλεντίγιεβιτς

Κάτοικος Νέας Σμύρνης θα παραμείνει για άλλη μια χρονιά η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς καθώς ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Πανιώνιο, τα χρώματα του οποίου θα φορά για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο.

Η 23χρονη (1.75μ) πρώην ακραία των Αιγάλεω και Ολυμπιακού, που ανακοινώθηκε και επίσημα από το νεοφώτιστο  σύλλογο, στις πρώτες της δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίησή της  για την παραμονή της στον Πανιώνιο και μεταξύ άλλων κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια της, στην επιστροφή της έπειτα από 12 χρόνια στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Πανιωνίου 

Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Έλενα Μιλεντίγιεβιτς.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου η Έλενα δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνω στον Ιστορικό. Μετά από μία αναμφισβήτητα επιτυχημένη χρονιά η ομάδα θέτει τους υψηλούς της στόχους και θα δώσω το 100% του εαυτού του για να τους πετύχει. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον Στάθη Νικολούζο για την εμπιστοσύνη και περιμένω τον κόσμο του Πανιωνίου να στηρίξει αυτήν την σπουδαία προσπάθεια με την παρουσία του στο γήπεδο».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...