ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Για Κορέα αναχωρεί ο Δρίκος

Για Κορέα αναχωρεί ο Δρίκος

Η Κορέα θα είναι ο τελευταίος σταθμός της παγκόσμιας τουρνέ που κάνει ο Σωτήρης Δρίκος εν όψει των μεγάλων αγώνων του φετινού καλοκαιριού που έχει η εθνική στο World League και στο European League

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους Έλληνες διεθνείς, να τους παρακολουθήσει αγωνιζόμενους και να συζητήσει μαζί τους για τις υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

Η αρχή έγινε από την Κύπρο (Νίκος Αγγελόπουλος), ακολούθησε η Γαλλία (Γιώργος Πετρέας) κατόπιν ήταν η Ιταλία όπου αρχικά παρακολούθησε τον Ελληνικό «εμφύλιο» του Τσάμπιονς Λιγκ (με αντιπάλους την Περούτζια του Γιώργου Τζιουμάκα και την Γιαστρέμπσκι του Ντίμα Φιλίποφ)

Επίσης είδε και την ελληνική κόντρα του καμπιονάτο μεταξύ της Ραβέννα του Ραφαήλ Κουμεντάκη με την Περούτζια.

Μάλιστα η παρουσία του κ. Δρίκου στην Ιταλία συνέπεσε με την επιστροφή του Κουμεντάκη στη δράση καθώς από τις αρχές της χρονιάς ο Θρακιώτης ακραίος της Ραβέννα είχε τεθεί νοκ άουτ λόγω πελματιαίας απονεύρωσης.

Ο κύκλος των επαφών του Ομοσπονδιακού τεχνικό θα κλείσει με το ταξίδι στην Κορέα, καθώς την Πέμπτη αναχωρεί για την Σεούλ προκειμένου να συναντηθεί με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Δημήτρη Τζούριτς.