Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για την πρόκριση ο Ολυμπιακός, για το 1-1 ο ΠΑΟΝ

Για την πρόκριση ο Ολυμπιακός, για το 1-1 ο ΠΑΟΝ

Να διπλασιάσει τις νίκες του ώστε να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο του, θέλει ο Ολυμπιακός στον δεύτερο ημιτελικό των πλει οφ,  κόντρα στον Πανναξιακό το Σάββατο στις 19.00.

Με το «1-0» στις αποσκευές του, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Νάξο, με στόχο να «καθαρίσει» την πρόκριση και να πάρει τη ρεβάνς για τη μοναδική ήττα που γνώρισε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

«Σίγουρα ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι για να τελειώσουμε σε δυο αναμετρήσεις τη σειρά των ημιτελικών ούτως ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε για τους τελικούς.

Θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι από το πρώτο στο Ρέντη, αφού η Νάξος παίζει καλύτερα στην έδρα της αλλά είμαι σίγουρος ότι και εμείς θα παίξουμε καλύτερα και θα πάρουμε τη δεύτερη νίκη που θέλουμε», ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Από την άλλη ο Πανναξιακός στην έδρα του, φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία του πρωταθλήματος και να προσπαθήσει για δεύτερη φορά να αιφνιδιάσει το μεγάλο φαβορί και του φετινού τίτλου.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Πανναξιακός καθώς ο Ζόραν Κόβαζιτς δεν υπολογίζει στις Μιλοβάνοβιτς, Νούσια (αμφότερες δεν είχαν αγωνιστεί και στον πρώτο αγώνα).

«Αν και υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, εμείς έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι και θέλουμε πραγματικά να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μπροστά στον κόσμο μας», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος αλλά έχουμε θετική σκέψη και θέλουμε να δώσουμε όλη μας την ενέργεια για να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας στηρίζει. Έχουμε δουλέψει σοβαρά και πάντα να κάνουμε ένα καλό ματς», τόνισε ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΝ.