ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Γιώργος Πετρέας: «Νικάμε παντού για την Ελλάδα»

Γιώργος Πετρέας: «Νικάμε παντού για την Ελλάδα»
Στο μέταλλο που χαρακτηρίζει την Εθνική φέτος το καλοκαίρι στάθηκε στις δηλώσεις του ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας. Ο διεθνής κεντρικός τόνισε πως ασχέτως με την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό, άπαντες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλουν να ολοκληρώσουν τα προκριματικά αήττητοι.
«Pas mal… Το επίπεδο αυτής της ομάδας φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Μπορούμε και δείχνουμε το ταλέντο που έχουμε που δεν μπορούσαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Ήρθαμε στην Αλεξανδρούπολη γιατί ευελπιστούσαμε να είναι ο κόσμος δίπλα μας σε μία δύσκολη περίοδο με πολύ ζέστη και δύσκολες ημερομηνίες. Τους ευχαριστούμε που ήρθαν και μας στήριξαν και πιστεύω τους το ανταποδώσαμε με την εμφάνισή μας.
Η λογική που υπάρχει στα αποδυτήρια είναι ότι παίζουμε για να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και τα 6 παιχνίδια του ομίλου, ασχέτως αν έχουμε προκριθεί. Αυτό που έχει η ομάδα την δεδομένη χρονική στιγμή είναι το μέταλλο να κερδίζει κάθε παιχνίδι και πρέπει αυτό να το συνηθίσουμε.
Από αύριο πάλι επιστρέφουμε στο γήπεδο πριν πάμε στο Αζερμπαϊτζάν για να πάρουμε και εκεί την νίκη για την Ελλάδα και για όλα τα χρόνια που χάθηκαν».

https://www.youtube.com/watch?v=wZ0HE_d-lOQ